Avond Avonturen: 'Ik geef me over aan zijn kracht'

"De sensualiteit van zojuist slaat om in pure lust en hard drukt hij zijn lippen op de mijne."

avond avonturen
Westend61Getty Images

Misha Margarittha (30) is - als relatief “nieuwe” hoofdstadbewoner - in de loop der jaren in opvallende situaties beland, waarna ze Avond Avonturen startte. In haar verhalen schrijft ze over lust, liefde en alles daartussenin. Lees hier het eerste deel en het tweede deel van dit verhaal.

De semi-onschuldige en vooral oppervlakkige aanrakingen zetten bij mij een kettingreactie in werking die voelt als een golf die over me heen vloeit. Verhit adem ik uit in zijn nek en ben blij te realiseren dat de ongemakkelijkheid van zojuist volledig verdwenen lijkt te zijn.

De intoxicatie van Finn heeft effect op het tempo waarin wij ons voortbewegen. En geloof me, het is heel sexy. De vertraging zorgt ervoor dat hij zijn tijd neemt om de rand van mijn hipster te traceren en zich vervolgens een weg te banen onder de stof van mijn hoodie richting mijn middel en hoger. Wanneer hij het gevoelige plekje in mijn zij raakt, moet ik geheel onwillekeurig giechelen. Met mijn hoofd nog altijd op het veilige plekje, besluit ik deze wat meer in de strijd te gooien. Als mijn ogen contact maken met die van hem lijkt het alsof ik een lucifer in een vat olie gooi. De sensualiteit van zojuist slaat om in pure lust en hard drukt hij zijn lippen op de mijne. Zonder remmingen maakt hij van mijn mond zijn bezit. Onze eerdere flirterige opmerkingen hebben niet eerder tot dit punt geleid en ik ben dan ook aangenaam verrast door de dominantie die hij toont gecombineerd met serieuze skills.. Benieuwd naar wat er nog komen gaat, geef ik me over aan zijn kracht.

Onze beide bovenstukken liggen binnen korte tijd verstrengeld op de vloer van de prachtige slaapkamer. Nu hij zich letterlijk wat meer bloot heeft gegeven, zie ik dat hij wat meer kilootjes met zich meedraagt dan ik aanvankelijk dacht te hebben gezien. En het boeit me helemaal niets. Eerlijk gezegd, kan ik er wel van genieten. Die afgetrainde lijven zorgen er alleen maar voor dat mijn innerlijke - normaliter zachte - stemmetje een megafoon in handen krijgt en mijn onzekerheid de overhand neemt.

Met souplesse gooi ik mijn been naast zijn heup en neem plaats op zijn schoot.

Finn en ik voelen, zoenen, likken, knijpen, bijten en strelen wat af in de daaropvolgende minuten, waarna ik besluit hem te beklimmen. Met souplesse gooi ik mijn been naast zijn heup en neem plaats op zijn schoot. Inmiddels voel ik de opwinding in zijn lagere regionen ferm tegen mijn kont aan drukken en haal enigszins opgelucht adem dat hij vooralsnog geen last heeft van whiskey dick - oftewel een pik die geen gehoor meer geeft aan de opgewonde signalen door eerdere inname van alcoholische versnaperingen. Terwijl ik voorover buig om onze gezichten dichterbij elkaar te brengen, probeer ik mijn heupen te bewegen om wat meer wrijving te veroorzaken. Ik voel hoe mijn tepels hard worden in mijn soft bra en besluit mijn lichaam van het stukje stof te verlossen. Nog altijd met onze bovenlichamen stevig tegen elkaar aan gedrukt als secondelijm aan - nou ja - alles, maak ik met één hand het haakje los en gooi het met finesse in de richting van de deur zonder te kijken waar het is geland.

Met een klein beetje gestuntel draaien we ons om en voel ik het gewicht van Finn op me drukken. Het voelt erg vertrouwd, maar niet voor lang, want hij is op weg naar beneden. Ongeduldig wacht ik tot hij zijn plaats van bestemming heeft bereikt en met zijn tanden mijn slipje opzij probeert te bewegen. Het is een sexy gebaar, maar niet echt succesvol en dus besluit ik mezelf er even uit te wurmen zodat hij zijn gang kan gaan. Met lange halen zorgt hij ervoor dat elk druppeltje vocht dat zojuist een nieuw onderkomen tussen mijn schaamlippen had gevonden wordt opgelikt. Het voelt wel oké, maar de eerder genoemde skills weten mij momenteel niet te overrompelen. Een hoogtepunt is zeer ver te zoeken en dus kijk ik de kamer rond om het geheel in me op te nemen, zo goed als mogelijk zonder bril dan. Tussen mijn benen hoor ik een zacht gekreun en besluit hem weer naar ooghoogte te trekken. Met dubbele tong vraagt hij of het lekker was. Omdat ik het niet over mijn hart kan verkrijgen hierover te liegen, besluit ik het beantwoorden van zijn vraag uit te stellen en druk een kus op zijn met mij bedekte lippen.

‘Pak je even een condoom?’, vraag ik. Met verbazing kijkt hij mij aan. ‘Het kan toch ook zonder?

Ik beweeg een aantal keer mijn hand over zijn - nog altijd - keiharde pik en besluit dat het voorspel nu wel lang genoeg heeft geduurd. ‘Pak je even een condoom?’, vraag ik. Met verbazing kijkt hij mij aan. ‘Het kan toch ook zonder? Is veel lekkerder!’, antwoordt hij. Ik ben het volledig met hem eens, maar zonder is géén optie. Allereerst weet ik niet wie hij de afgelopen tijd nog meer met dronken woordjes heeft overgehaald tot het hebben van onveilige seks en daarnaast ben ik al enige tijd koos-anticonceptie-loos en protect yourself, girl. De geilheid wint het deze keer niet en dus maak ik duidelijk dat hem zonder dat verdomde stukje rubber geen toegang verleend zal worden. Binnen enkele seconden staat hij naast het bed en loopt naar de hoek van de kamer om te rommelen in zijn koffer.

Wanneer het eventjes stil in de kamer is, hoor ik voetstappen op de gang die akelig dichtbij de kamerdeur tot stilstand komen. Met ingehouden adem schieten mijn ogen zijn kant op en bedek ik mijn lichaam met het deken. Ik wijs richting de deur niet volledig gesloten lijkt te zijn, maar Finn komt niet in beweging. Na een minuut - die 30 keer zo lang lijkt te duren - horen we hoe de persoon weer weg beent, opgelucht ademen we beiden hoorbaar uit. What the hell echt? Finn neemt plaats op het bed tussen mijn benen met het glimmende folie in zijn handen en nog voor hij de kans krijgt het plasticje af te rollen schieten we in de slappe lach.

Als we besluiten onze ochtendlijke bezigheden voort te zetten ben ik aangenaam verrast door het feit dat hij nog altijd zijn pik omhoog kan krijgen. Met voorzichtigheid laat hij zich steeds dieper in mij verdwijnen. Maar het zachte en fijne slaat snel om. Volledig gefocust op zijn “taak” vergeet hij dat er een mens aan mijn vagina verbonden zit en ramt erop los. Tot ergernis en pijnlijke botjes bij mij. Met mijn handen probeer ik zijn heupen wat af te remmen, maar hij lijkt de hint niet op te pikken en dus zeg ik dat ik graag bovenop wil. Wanneer Finn op zijn rug ligt, pak ik op een rustiger tempo het stokje van hem over en biedt hem uitzicht op mijn deinende borsten. Hij sluit zijn ogen en kreunt zachtjes - klinkt geslaagd. Nog enkele minuten ga ik zo verder, als ik het gevoel heb dat hij wat slapper begint te worden. Verbaasd buig ik me iets naar voren om hem te zoenen, in de hoop de passie wederom aan te wakkeren, als ik zijn diepe ademhaling waarneem. Dit is een grap, toch? Deze dronken lul is gewoon een beetje weggesukkeld. Als ik van hem afstap lijkt hij weer bij kennis te komen, maar met een ruk draai ik me om en loop richting de badkamer om vervolgens de deur op slot te draaien. Ik probeer me sterk te houden, helaas zonder succes, want de tranen stromen over mijn wangen. Of deze zijn van pure frustratie, irritatie, gêne of hilariteit, kan ik op dit moment niet uitmaken. En dus besluit ik dat het tijd is om naar huis te gaan.

’Eh, goedemorgen, meneer’, breng ik zo beleefd mogelijk uit.Bij terugkomst in de kamer heb ik me al deels aangekleed en vis snel mijn hoodie van de grond alvorens ik deze over mijn hoofd trek en de kanten soft bra agressief in mijn jaszak prop. ‘Waar ga je heen?’, vraagt Finn. ‘Ik ga liever thuis slapen’, laat ik hem weten. Het lijkt bijna of hij niet bewust is van wat er zich zojuist heeft afgespeeld. Zonder zijn reactie af te wachten trek ik de deur van de slaapkamer dicht en loop naar de voordeur. Van achter wordt gegroet door een vriendelijke stem, ‘Goedemorgen, jongedame’. Als ik me omdraai staat er een man van 75. ’Eh, goedemorgen, meneer’, breng ik zo beleefd mogelijk uit. Hij vraagt hoe het gaat en vertelt vervolgens dat er gisternacht iets mis is gegaan met het slot van de voordeur en deze inmiddels met geen mogelijkheid open te krijgen is. Alsof dit nog niet erg genoeg was, zit ik dus nu ook nog eens opgesloten in het huis met mijn in-slaap-gevallen-scharrel en zijn bejaarde AirBnB-verhuurder, die waarschijnlijk meer heeft gehoord dan ik nu durf toe te geven. ‘Je zult via het raam van de keuken het huis moeten verlaten!’ Ik wil echt door de grond zakken, maar volg de man die mijn opa had kunnen zijn door de woning en glip hier uit het raam. Onder het toeziend oog van een groep toeristen die zojuist langslopen. I. DIE.

Toen ik een aantal uur geleden mijn huis verliet verwachtte ik terug te komen met een verhaal, maar dit (!) had ik niet voor ogen. Vanaf nu zal ik het met Finn houden op afstandelijke glimlachen, hippe wangkussen en genegeerde berichtjes.

Wordt vervolgd...

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sex