De meest gestelde vragen over seks op Google

We geven meteen de antwoorden erbij

twee vrouwen die bijna zoenen
mediaphotosGetty Images

Kun je je nog een tijd voorstellen waarin je niet al je spontane vragen aan Google kon stellen? Nope, wij ook niet. Google is onze beste vriend als het gaat om snel dingen opzoeken. Handig voor als je even niet meer weet hoe je 'abonnement' spelt, als je midden in de nacht wakker wordt en pas weer kunt slapen als je weet hoeveel liter bloed een mens heeft (het antwoord: ongeveer 5 liter) óf als je prangende vragen over seks hebt die je alleen aan Google durft toe te vertrouwen.

Meest gestelde seksvragen

Mocht je dat laatste meer dan eens doen, dan kunnen we je vast interesseren met het lijstje meest gestelde seksvragen op Google. Dit zijn de tien vragen waar Nederlanders zich het meeste mee bezig houden, zo blijkt. Geen zorgen, we geven ook meteen de antwoorden.

Waar zit de G-spot?

De meest gestelde seksvraag op Google is meteen een ingewikkelde. De betere vraag is: bestaat de G-spot echt? Onderzoekers hebben tot op vandaag de dag nog geen bewijs gevonden van een magische plek in de vagina die ervoor zou moeten zorgen dat een vrouw intenser klaarkomt. Vrouwen variëren. En dus verschilt de manier waarop ze genot ervaren ook.

Hoe laat ik een vrouw klaarkomen?

First of all: we zijn blij dat je deze vraag stelt. Of beter gezegd: dat je je niet alleen bekommert om je eigen genot, maar ook om het plezier van je (vrouwelijke) partner. Natuurlijk kan Google je een paar tips geven (tongwerk blijkt héél succesvol), maar in the end is er maar één iemand aan wie je deze vraag moet stellen: de vrouw in kwestie. Vraag haar wat ze lekker vindt, wat goed voelt en wat je voor haar kan doen. Dat is de meest succesvolle methode die er is. En als je je afvraagt waarom ze geen orgasme krijgt van penetratie, dan moet je dit artikel even lezen.

Hoe kom je van herpes af?

Deze vraag moeten we helaas ontkennend beantwoorden: er is nog geen medicijn dat het herpes virus helemaal doodt. Er zijn wel tabletten die de klachten kunnen verminderen en het virus kunnen remmen. Hiervoor geldt: vraag advies aan je huisarts.

Hoe kom je van genitale wratten af?

Deze soa is wél te verhelpen. Genitale wratten kunnen worden behandeld met zalf. Ook kun je ze laten aanstippen of wegbranden. Ook hiervoor geldt: check het bij je huisarts, die kan je verder helpen.

Wat is een druiper?

Een druiper is een ander woord voor de soa gonorroe. Deze seksuele overdraagbare aandoening wordt veroorzaakt door een bacterie, is heel besmettelijk, maar gelukkig goed te behandelen. Ga naar de GGD of naar de huisarts als je denkt last te hebben van een soa.

Hoe kan ik zelf mijn penis vergroten?

Laten we je dit op het hart drukken: alle lichamen zijn prima zoals ze zijn. Je hebt geen grote penis nodig voor een goede vrijpartij. Er zijn talloze manieren om een ander goed te laten voelen tijdens seks. Het allerbelangrijkste hulpmiddel voor goede seks is - we blijven het herhalen - communicatie.

Hoe meet je een penis?

Met een meetlint. Of helemaal niet, aangezien deze kennis helemaal niets zegt over je prestaties in bed.

Hoe oud moet je zijn om condooms te kopen?

Er zit geen leeftijdsgrens aan het kopen van condooms. Dus alle 9-jarigen die voor de grap condooms willen kopen om ze stoer aan je vriendengroep te laten zien en/of op te blazen als ballonnen; ga je gang.

Hoe steek je een mannelijk geslachtsorgaan in een vrouwelijk geslachtsorgaan?

Als je deze vraag aan Google stelt, vrees ik dat je wellicht nog iets te jong bent voor het antwoord. Maar om je dan toch op weg te helpen: steek niet zomaar je geslachtsorgaan in een ander geslachtsorgaan. Zorg ervoor dat jullie allebei in de mood zijn. Voorspel is hierin je beste vriend. En nog even voor de duidelijkheid: penis-in-vagina seks hoeft niet per se de hoofdact te zijn. Doe wat voor jullie allebei goed voelt.

Hoe lang duurt seks?

Als we alleen naar heteroseksuele geslachtsgemeenschap kijken, duurt de gemiddelde vrijpartij volgens onderzoek 5,4 minuten. Hierbij wordt echter het belang van alle andere seksuele handelingen genegeerd. Seks duurt zolang je het leuk hebt met elkaar. En ik kan je verzekeren dat een vrijpartij er niet beter op wordt als je de seks gaat timen óf na een paar minuten "ben je nu eindelijk klaar?" roept.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bronnen: FHM, PNWS

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sex