Avond Avonturen: "What the f- is hij aan het doen?"

"Zullen we anders in bed gaan liggen?"

couple cuddling in the bed
South_agencyGetty Images

Misha Margarittha (30) is - als relatief “nieuwe” hoofdstadbewoner - in de loop der jaren in opvallende situaties beland, waarna ze Avond Avonturen startte. In haar verhalen schrijft ze over lust, liefde en alles daartussenin. Lees hier het eerste deel van dit verhaal.

Zenuwen

De tranen biggelen nog over onze wangen wanneer we de tweede fles rosé ontkurken en de credits van de eerste film over het beeldscherm laten rollen. "Maar vertel even over het gesprek dan!" zegt Ana terwijl ze de mascara onder haar ogen probeert weg te werken, maar in het proces er meer als een panda uit komt te zien. Nog altijd twijfelend over de beste manier haar in te lichten over mijn avontuur, flap ik er - zonder er al te lang bij stil te staan - uit: "Hij heeft hier vannacht geslapen." Uit shock van mijn plotselinge onthulling verslikt Ana zich in een slok roze vloeistof en weet na een uitbundige hoestaanval twee kleine woordjes uit te brengen: ‘ROT! OP’! Tja, het is toch echt zo. "Hoe dan?" vraagt ze. "Nou, het zit zo..."

"Ik sta voor de deur, welke bel is het?"

In rap tempo loop ik haar door de Instagram berichten heen, die begonnen met een emoji van een man met een opgestoken hand en eindigde met het bericht: ‘Ik sta voor de deur, welke bel is het?’ Verbaasd, maar muisstil kijkt ze mij aan alsof ik gek geworden ben. Haar sarcastische blikken probeer ik te ontwijken en ga ondertussen verder met het verhaal. Door mijn eerdere interacties met deze Italiaanse heerlijkheid was ik inmiddels op de hoogte van zijn intelligentie level en het was niet om over naar huis te schrijven. Dat nam niet weg dat we het gezellig konden hebben. En toen het gesprek na ongeveer anderhalf uur stil viel en hij aangaf nog niet de behoefte te voelen zijn bed in te rollen, bood ik aan om nog een theetje bij mij te drinken. De loopafstand tussen onze woningen maakte dit niets meer dan een vriendelijke nachtmutsje met mijn buurman. Maar toen hij gisternacht net na 00:00 uur voor de deur stond, merkte ik pas dat de zenuwen door mijn lijf gierde en met trillende vingers drukte ik op het knopje om de deur te openen.

Zien: de Glamourredactie over onenighstands

Seksuele spanning

Eenmaal binnen en gesetteld hebben we er beiden moeite mee het gesprek op gang te krijgen, het feit dat we geen gemeenschappelijke interesses hebben bemoeilijkt de zaak, maar uiteindelijk belanden we op een van mijn favoriete onderwerpen: liefde en seks. Iets waar ik zelfs met dit knappe leeghoofd over kan praten. Zijn relatief radicale gedachtegoed betreft ongeplande zwangerschappen, ontrouw in monogame relaties en de rolverdeling in heteroseksuele relaties blaast mij van mijn spreekwoordelijke sokken and not in a good way. Voor een man die functioneert in onze huidige samenleving is het bijzonder verwarrend om zijn bijna prehistorische standpunten betreft deze onderwerpen aan te horen. Uiteraard kan zijn #influencer status niet onbesproken blijven en schept hij graag op over de hordes vrouwen die zich schaamteloos aanbieden voor nachtelijke avonturen en andere zaken. Na dit aangehoord te hebben maak ik een kleine mentale side note om in toekomst het mannelijke geslacht links te laten liggen.

"Ik wil de idioterie die zijn lippen verlaat tegenhouden met een hele lange zoen"

Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan als je een Silvan voor je neus hebt zitten. De irritatie van zijn gesproken woorden zijn dan ook in hevig conflict met mijn libido, die hem het liefst de mond snoert door op zijn schoot te kruipen, mijn benen om zijn middel te wikkelen en de idioterie die zijn welgevormde lippen verlaat tegen te houden met een hele lange zoen. Gelukkig zit het qua seksuele spanning al goed vanaf het moment dat hij mijn mini-huis betrad en dus besluit ik hier goed gebruik van te maken. "Zullen we anders in bed gaan liggen?" vraag ik.

Moves

Met glimmende oogjes knikt hij en ontbloot zijn bovenlijf alvorens hij uit zijn grijze joggingbroek stapt en onder de dekens kruipt. Snel kopieer ik zijn handelingen en nestel me tegen hem aan. Zijn lange, goudkleurige lokken verlost hij van het elastiek dat het geheel bovenop zijn hoofd bijeen hield en ik voel hoe de strengen mijn nek kietelen. De stilte is écht awkward, maar - gelukkig - staat het gebrek aan hersencellen niet gelijk aan het gebrek aan lef en kust hij me van mijn schouder tot mijn mondhoek. We liggen nog enige tijd naast elkaar op een relaxte manier elkaars lichaam te verkennen met lichte aanrakingen, wanneer hij besluit bovenop me te kruipen.

Gepaard met deze handeling gaat een serie aan hairflips en ik moet mijn best doet niet in lachen uit te barsten. What the fuck is hij aan het doen? Nog altijd een lachbui onderdrukkend, trek ik hem aan zijn nek naar me toe en kus hem vol overgave. Fuck it. Met zijn onderlichaam schuurt hij tegen mij aan en ik moet bekennen dat ik vooralsnog niet ondersteboven ben van zijn moves. Met mijn benen om hem heen geklemd krijg ik meer controle over het ritme waar hij zich met gemak op aanpast. Na nog een hairflip begraaft hij zijn hoofd in mijn nek en steek ik met gemak mijn hand tussen ons in om te voelen wat er zich onder het laatste stuk katoen dat zijn lijf versiert schuilt. Mijn ogen schieten bijna uit mijn hoofd als mijn hersens realiseren wat ik precies voel..

Wordt vervolgd...

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sex