Avond Avonturen: "Hij geeft liever orale seks dan dat hij het ontvangt"

"Ik voel hoe al mijn seksuele creativiteit wegvloeit en vraag me af hoe ik hier nog bovenop kan komen"

banaan en granaatappel
Adene SanchezGetty Images

Misha Margarittha (30) is - als relatief “nieuwe” hoofdstadbewoner - in de loop der jaren in opvallende situaties beland, waarna ze Avond Avonturen startte. In haar verhalen schrijft ze over lust, liefde en alles daartussenin. Lees hier het eerste deel en het tweede deel van dit verhaal.

Size doesn't matter

Het is.. uh.. niet groot. Ik schrik een beetje van mijn eigen reactie op zijn formaat, maar besluit dat size doesn’t matter, zolang hij zometeen maar laat zien wat hij ermee kan. Het stemmetje achter in mijn hoofd heeft ook door dat wij onszelf voor de gek houden, maar wijselijk negeer ik haar en begin mijn hand langzaam op en neer te bewegen over zijn stijve pik.

Een klein kreun ontsnapt zijn mond en dit lijkt het startschot te zijn om meer te grijpen, kneden, bijten, likken en zuigen. Ik geniet van zijn initiatief ondanks het feit dat we relatief lang hetzelfde blijven doen. Als hij van me afrolt en op zijn rug gaat liggen neem ik mijn kans hem te beklimmen en met enkele seconden bevinden mijn knieën zich aan weerszijde van zijn middel en beweeg ik mijn heupen ritmisch over zijn onderlichaam. Nu ik zijn pik heb gevoeld, wil ik het ook zien. En dus schuif ik steeds iets meer richting het voeteneind om en neem in mijn afdaling zijn boxershort mee.

Verwennen

Volledig naakt ligt hij voor me. Het beeld is niet denderend, maar ook zeker niet verkeerd. Ik besluit dat hij wellicht beschikt over de perfecte maat pik om goed te pijpen en als ik me tussen zijn benen heb gesitueerd, begin ik langzaam mijn handen over zijn benen en dijen richting zijn kruis te bewegen. Ik sluit mijn hand om zijn schacht en kijk naar hem terwijl ik hem aftrek. De hairflips zijn nu nergens meer te bekennen en hij staart terug terwijl ik hem verwen. De sluiting van zijn ogen geven aan dat ik op het goede pad zit. Zodra hij weer de energie heeft gevonden me aan te kijken, laat ik een straaltje speeksel op zijn topje druppelen en beweeg mijn gezicht naar mijn met zijn pik omklemde hand.

Niet into pijpen

‘Uh..’, hoor ik nog voor ik mijn mond heb kunnen openen en hem volledig in me te nemen. ‘Doe maar niet’, gaat hij verder. Verbaasd recht ik mijn rug en kijk hem vragend aan. Silvan legt uit dat hij er niet van geniet om gepijpt te worden en ik weet oprecht niet hoe ik hierop moet reageren. In mijn leven ben ik nog maar één man tegen gekomen die hier niet van hield en ook toen was ik behoorlijk van mijn à propos gebracht. Ik voel hoe al mijn seksuele creativiteit wegvloeit en vraag me af hoe ik hier nog bovenop kan komen. Gelukkig neemt Silvan het stokje van me over en laat zien dat hij graag orale seks uitvoerder is, ondanks zijn weerstand om zich aan het ontvangende eind te bevinden.

Hij draait rondjes met zijn tong, gebruikt zijn handen om mij verder te begeleiden richting een orgasme en zet zelfs in op het vacuum zuigen van mijn clitoris, maar het heeft allemaal geen zin. Het feit dat ik geen gigantisch fan was om mee te beginnen, maakt dit geen top ervaring. Omdat ik niet van het faken ben, besluit ik hem op een gegeven moment aan zijn lange haren omhoog te trekken. Uit semi-nieuwsgierigheid laat ik hem mij nog wel neuken, maar het is niets om over naar huis te schrijven. Voor mij dan. Silvan lijkt optimaal te genieten en zodra hij het tempo opvoert weet ik dat hier snel een eind aan komt. Met een soundtrack van zijn luide gehijg en gekreun komt hij klaar en stort op me neer.

Het afscheid

Na enkele minuten heeft hij zijn ademhaling weer redelijk onder controle, en maak ik kenbaar dat hij niet kan blijven slapen, omdat ik de volgende ochtend plannen heb. Dit leugentje om eigen bestwil zorgt ervoor dat hij net zo snel als zijn orgasme zich aandiende, volledig aangekleed naast het bed staat. Met een snelle kus op mijn mond verdwijnt hij door het gat van de voordeur en blijf ik verbaasd achter over de hele ervaring van zojuist. ‘Ik vond het leuk met je net! Tot snel, slaap lekker. Kusje’, verschijnt er een half uur later op mijn scherm wanneer ik de douche uit stap. Zonder te reageren leg ik mijn hoofd op het kussen en val in slaap. De volgende ochtend heb ik geen behoefte om nog contact met hem op te zoeken en besluit dan ook het hierbij te laten.

Met open mond zit Ana mij aan te kijken wanneer dit verhaal tot een eind komt. De stilte slaat snel om in de slappe lach en ze drukt me op het hart nooit, maar dan ook nóóit meer seks te hebben met een hairflipping #influencer. Wat een tegenvaller, zeg! Dit heeft me geen nieuwe buurt scharrel opgeleverd, maar wel een top verhaal over de man waar hordes vrouwen zich maar al te graag bij aanbieden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sex