Avond Avonturen: Barry, deel 2

"We staan nu face-to-face tegen elkaar aan gedrukt in het gangetje."

couple hugging, close up
MarinGetty Images

Misha Margarittha (30) is - als relatief “nieuwe” hoofdstadbewoner - in de loop der jaren in opvallende situaties beland, waarna ze Avond Avonturen startte. In haar verhalen schrijft ze over lust, liefde en alles daartussenin. Deel 1 van dit verhaal lees je hier.

Eenmaal thuis aangekomen staar ik naar het verfrommelde blaadje dat ik nog altijd in mijn hand heb. Het handschrift is opvallend lelijk, maar desondanks wel leesbaar. Met lichte twijfel leg ik het briefje op het dressoir en loop richting de douche om de dag én nacht van me af te spoelen. Als ik mijn ogen sluit en het water over mijn gezicht laat lopen, zie ik alleen maar de net iets te gladde glazenhaler voor me. Hoe stom het ook klinkt, door zijn eerdere botte opmerking ben ik nog niet klaar om toe te geven aan zijn charme offensief en besluit het nummer niet aan mijn adresboek toe te voegen. In plaats daarvan kruip ik onder de dekens en val binnen enkele minuten in een diepe slaap.

Invallen

De resterende dagen van het weekend en de week, volgen elkaar in hoog tempo op en op mijn eerste vrije vrijdagavond in tijden besluit ik het rustig aan te doen en thuis een filmpje te kijken onder het genot van wat zelfgemaakte snacks en een kopje thee. Ik zit twee liter diep in mijn solo-avondje als mijn telefoon rond 22:30 uur af gaat. ‘Zou je heel misschien vanavond weer kunnen invallen bij de kassa? Zelfde locatie, zelfde tijden, zelfde bedrag?’, staat er in het bericht. Zonder er al te lang over na te denken stuur ik terug: ‘Is goed, tot straks!’, en besluit me dan snel te fatsoeneren, aangezien ik plots over 45 minuten word verwacht om te werken.

Volledig buiten adem sta ik een minuutje te laat voor de gesloten deur van de club. Als ik naar rechts kijk zie ik een verwilderde Barry met gehaaste passen mijn kant op lopen om zich te melden voor zijn dienst. ‘Ik heb niets meer van je gehoord’, zegt hij nog voor ik de kans krijg hem te begroeten. Gelukkig is het al donker, want ik voel hoe mijn gezicht gloeit. ‘Klopt, inderdaad’, reageer ik na een halve minuut stilte. ‘Geen interesse, dus?’ Ik beantwoord hem: ‘Medium, maar het moet ook niet te makkelijk zijn. Toch?’ Zodra de woorden mijn mond verlaten heb ik spijt, zijn glimmende ogen doen mij beseffen dat ik met deze opmerking de deur wagenwijd open heb gezet voor zijn beste moves. Gelukkig wordt onze zeer gespannen conversatie onderbroken door de clubmanager die ons binnen laat en snel richting de rest van het personeel duwt voor de briefing van de avond. Kort na zijn vijf minuten durende monoloog neemt iedereen zijn startpositie in en beginnen we onze avond.

‘Blijf je nog even hangen? Dan doen we zo een dansje’

Door de drukte tikken de uren snel weg en wisselen Barry en ik zo nu en dan een iets te lange blik en ondeugende glimlach tot het eind van mijn dienst. Na het sluiten van de deur is het tijd om zo snel mogelijk mijn solo avond voort te zetten, maar mijn nieuwste flirt denkt hier heel anders over. Halverwege de uitgang word ik gestopt door Barry. ‘Blijf je nog even hangen? Dan doen we zo een dansje’, zegt hij zwoel in mijn oor. Nog voor ik hier iets tegenin kan brengen, leidt hij me richting de bar en fluistert de bartender wat in, die op zijn beurt weer een drankje maakt en voor mijn neus neerzet. ‘Die krijg je van hem’, schreeuwt hij over de muziek heen met een duim die over zijn schouder naar de man bij de spoelbak wijst. Oké, dan. De alcohol kruipt langzaam mijn bloedstroom in en ik sta een tijdje in mijn eentje te genieten van de muziek als ik vanachter een hand op mijn heup voel. Het hoofd van Barry nestelt zich in mijn nek en we staan zonder een woord te wisselen een aantal nummers lang op deze manier tegen elkaar aan te dansen. Zonder aankondiging verbreek ik het contact en loop richting de toiletten op de voet gevolgd door de glazenhaler. Netjes sluit ik achterin de rij aan. ‘Wist je dat er een apart toilet voor personeelsleden is?’, vraagt Barry. Daar was ik niet van op de hoogte en schud mijn hoofd. Zijn vingers vlechten zich in de mijne en hij trekt me de rij uit waarna ik door een stel smalle gangetjes loop en halt hou voor een deurtje naast het kantoor. ‘Hier’, met een glimlach laat ik me door de open deur van het toilet glippen en voer wat vloeistoffen af. Bij terugkeer in de gang staat Barry met een voet tegen de muur geleund. Zelfs zonder daadwerkelijk iets te doen is hij onweerstaanbaar en met een verleidelijke blik kijkt hij me van onder zijn lange wimpers aan.

Artikel gaat verder onder de video.

Bekijk ook: in deze seksstandjes heb jíj de controle

De spanning is om te snijden

Met een naar mijn idee hoorbare hartslag loop ik langs hem, maar dat laat Barry niet zomaar gebeuren en trekt me terug. We staan nu face-to-face tegen elkaar aan gedrukt in het gangetje. Zijn ademhaling raakt mijn wang en ik sluit mijn ogen voor de siddering die langs mijn uit gelatine bestaande ruggenwervels naar beneden loopt. Onze gezichten bewegen zich iets dichter naar elkaar toe en we maken contact. Maar daar blijft het ook bij. Ik beweeg me niet en hij volgt dit voorbeeld. De spanning is om te snijden en dus besluit ik er voor te gaan. Mijn lippen drukken zich nog iets steviger tegen de zijne aan en hij neemt het stokje vanaf hier over. Met zijn armen strak om mijn middel geklemd, zink ik iets dieper in de zoen en voel hoe zijn tong over mijn lippen beweegt en een opening zoekt. We gaan volledig in elkaar op. ‘Eh-hum…’, horen we iemand zijn keel schrapen nog geen meter bij ons vandaan. Als ik opkijk zie ik de clubmanager met een kassalade voor de deur van het kantoor staan. ‘Hi..’, beschaamd wrik ik me los uit de stevige greep van Barry en loop richting de zaal, op de voet gevolgd door de man die zojuist ook voor weke knietjes zorgde. ‘Ik ben al klaar, ga je met me mee?’, vraagt hij.

Wordt vervolgd...

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sex