Avond Avonturen: Barry, deel 3

"Onprettig is misschien een understatement voor deze ervaring."

cropped view of couple spooning in bed
Lena MirisolaGetty Images

Misha Margarittha (30) is - als relatief “nieuwe” hoofdstadbewoner - in de loop der jaren in opvallende situaties beland, waarna ze Avond Avonturen startte. In haar verhalen schrijft ze over lust, liefde en alles daartussenin. Lees hier het eerste en het tweede deel van dit verhaal.

Ondanks mijn verlangen direct ‘ja’ te antwoorden op zijn vraag, wacht ik nog eventjes en sleep Barry mee richting de bar. ‘Nog een drankje?’, schreeuw ik over de muziek heen. Hij knikt en bestelt twee mixjes bij zijn collega. Het grootste gedeelte van de bezoekers heeft zijn weg naar buiten al gevonden, maar wij dansen nog even door op de wegloop-platen. Als de lichten aan gaan wordt de wereld me net iets te echt en kijk ik Barry aan. ‘Ja...’, zeg ik ietwat onzeker. ‘Ja, wat?’, vraagt hij. ‘Ja, ik ga met je mee’. Het startschot is gegeven, want zonder zijn collega’s gedag te zeggen sleurt hij mee richting de uitgang en lopen we hand in hand al zoenend richting zijn scooter.

Voorspel

Zijn woning in het oosten van de stad is me net iets te ver fietsen en dus klim ik bij hem achterop, weliswaar zonder helm. Sorry, Gemeente Amsterdam. Met mijn armen om hem heengeslagen geniet ik van de koele buitenlucht terwijl we tussen dronken toeristen en het nachtelijk verkeer heen zoeven. Bij zijn voordeur aangekomen besluit hij me er tegenaan te drukken en het voorspel in het openbaar te starten. Zijn hand glijd over mijn lichaam heen en houd halt bij mijn onderbuik, waar hij onder het t-shirt duikt dat ik aan heb en zijn weg naar boven voelt. Barry’s hand stuit op mijn sport bh. Behendig manoeuvreert hij om de stof heen en wrijft over mijn tepels heen. Het voelt goed en ik kan er dan ook niets aan doen als een zachte kreun mijn keel ontsnapt. Ook hij heeft door dat wellicht niet beste plan is en maakt zich los van mijn lichaam om de sleutel in het slot te steken, waarna we drie trappen op lopen naar de bovenste etage. Bij binnenkomst ben ik verbaasd over de grootte van de woning waar ik in binnenstap. Het hoge plafond in de loft-achtige setting is het allerlaatste wat ik had verwacht te zien, maar ik heb nu eventjes meer oog voor de man dan voor de ramen die de kamer over enkele uren zullen vullen met de ochtendzon.

Mr. Bodybuilder

Overdreven snel kleden we ons uit en vallen we gezamenlijk op het matras, waarna we verder gaan waar we bij de voordeur mee zijn gestopt. Onze handen verkennen elkaars lichaam en door zijn boxershort heen kan ik een goede inschatting krijgen van het formaat waar ik zo van mag genieten. Kleine side note: het lichaam van deze man is absurd afgetraind. Verbaasd over de spieren die zijn lichaam zeer goed vormgeven, vraag ik sarcastisch: ‘Ook nog aan het trainen voor Mr. Bodybuilder dit jaar?’ Met pretoogjes kijkt Barry me aan en vertelt doodleuk dat hij naast glazenhaler ook personal trainer is. Want tja, wie is dat niet tegenwoordig? Om ervoor te zorgen dat ik met mijn lullige opmerkingen de sfeer niet verpest, kus ik hem hard en hij lijkt niet op te merken dat dit een afleidingsmanoeuvre is. Top! Het gaat er al snel steeds heter aan toe en hij besluit dan ook om er direct voor te gaan. Zonder aankondiging probeert hij me onbeschermd binnen te dringen. Door mijn volledige verbanning van hormonale anticonceptie plus het feit dat hij eruit ziet alsof hij een aantal keer per maand een vrouw na de club zijn bed laat zien, ben ik er erg zeker van dit niet te willen doen. ‘Condoom’, zegt ik met gejaagde ademhaling. Zonder hier iets tegenin te brengen - thank you! - reikt hij naar het ladenkastje naast het bed en haalt er een in aluminium verpakt rubberen voorbehoedsmiddel uit. Na het afrollen, neem ik plaats op zijn schoot. Door eerst zelf het ritme te bepalen voel ik me prettiger bij de situatie.

Barry houdt met beiden handen mijn borsten vast terwijl ik me langzaam een aantal keer volledig op hem laat zakken. De dikte van zijn pik verrast me en ik heb eventjes nodig om hieraan te wennen. Als ik het tempo van mijn bewegingen opvoer lijkt Barry te genieten en ademt hoorbaar uit. Ik ga volledig op in het moment, maar ben ook wel toe aan wat afwisseling en samen rollen we om waardoor hij boven me hangt. Met mijn benen in zijn nek laat laat hij mij eerst een aantal keer rustig kennis maken met zijn pikformaat in dit standje. Zijn grote ogen staren me aan als hij steeds iets sneller in en uit me begint te bewegen. Heel eventjes geniet ik hiervan, maar het lijkt wel alsof er ergens op standje turbo is gedrukt. Want het houdt niet op. Met gigantische vaart duwt hij zijn onderlichaam tegen de mijne, en door de houding voel ik hem iets te ver stoten. En dus haal ik mijn benen van zijn schouders af en plaats ze op het bed om iets meer afstand tussen ons in te creëren. De zwoelheid en natheid van zojuist zijn volledig verdwenen door de snelheid waarin hij zich in me duwt. Onprettig is misschien een understatement voor deze ervaring. Met mijn handen op zijn billen probeer ik hem ietwat af te remmen, maar mijn subtiele signalen lijken volledig onopgemerkt te gaan. Want vooralsnog probeert hij mijn bil-botjes kapot te rammen.

Konijntje op batterijen

Ik heb inmiddels toch al het een en ander gezien, maar een man die neukt als een konijntje op batterijen heb ik nog nooit meegemaakt. Verbaasd over wat ik hiermee moet doen, laat ik hem nog heel eventjes doorbeuken in de hoop dat ik me er over een aantal minuten ook aan kan overgeven en ervan kan genieten. Of dat hij vermoeid raakt en het tempo weer wat omlaag schroeft. Maar geen van beide scenario’s volgt. En dus besluit ik mijn laatste redmiddel in te zetten. ‘Kom maar klaar, schatje’, moedig ik hem aan. Dit hoef ik de beste man geen twee keer te vertellen, want met nog diepere stoten weet hij zichzelf binnen een aantal seconden richting de ontlading van zijn orgasme te brengen. Als hij op me neer stort, ben ik blij dat het klaar is. Met een soort vage spierpijn ga ik rechtop tegen het hoofdbord zitten. Redelijk ontnuchterd door de gebeurtenissen van zojuist, raap ik mijn kledingstukken bijeen en kleed me in de badkamer aan, terwijl ik enigszins beschaamd terugstaar naar mijn eigen spiegelbeeld.

Niet altijd een tien

Buiten lijkt het niet al te lang meer te duren tot de zon op komt. Ik pak snel mijn telefoon om een taxi te bestellen. Dit laatste gaat er bij Barry niet in – hij moest eens weten wat er bij mij éigenlijk niet in ging en dus zit ik niet veel later met pijn aan mijn gekneusde bil-botjes stilletjes naast Barry in de auto. De eerdere gezelligheid wordt overstemd door ongemakkelijkheid en dit ritje draagt daar niet aan bij. Eenmaal voor de deur twijfel ik of ik hem moet bedanken voor de avond, maar besluit wijselijk te gaan voor een bedankje voor de rit en kus hem op zijn wang, hij zwijgt en knikt bij wijze van afscheid.

Bij binnenkomst word ik aangestaard door het briefje dat op mijn dressoir ligt. Zonder nogmaals te kijken naar de gekrabbelde cijfers, pak ik het op en gooi het in de prullenbak. Ik ga er toch geen gebruik meer van maken. Wat een bedrog was deze opbouw naar de seks eigenlijk. Maar het kan ook niet altijd een tien zijn, denk ik dan maar. De komende tijd zal ik vriendelijk bedanken voor invalklusjes bij de club, dat scheelt nog meer ongemakkelijke momenten met de man waarvan ik hogere verwachtingen had.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sex