Avond Avonturen: Enzo, deel 1

"Een vlaag van energie giert door mijn lijf en voor ik het doorheb sta ik ergens tegenaan gedrukt."

seks onder de douche
baytuncGetty Images

Misha Margarittha (30) is - als relatief “nieuwe” hoofdstadbewoner - in de loop der jaren in opvallende situaties beland, waarna ze Avond Avonturen startte. In haar verhalen schrijft ze over lust, liefde en alles daartussenin.

Ken je het gevoel dat het bloed met een rotgang door je lichaam pompt op het moment dat je oogcontact maakt met de persoon die je binnen enkele minuten alle hoeken van de kamer zal laten zien? Daar heb ik nu last van. Terwijl ik in de lobby van een chic hotel (lees: kamers vanaf €450 per nacht) kijk hoe Enzo ons incheckt, probeer ik mijn zenuwen in bedwang te houden. Het feit dat ik hier zit is al een gigantische stap, want eigenlijk was het slimmer geweest om thuis te blijven.

Gemeenschappelijke vriendin

Enzo en ik kennen elkaar via een gemeenschappelijke vriendin. En met gemeenschappelijke vriendin bedoel ik dat hij in het verleden gemeenschap met haar heeft gehad en zij mijn vriendin is. Het verdient niet de schoonheidsprijs, laten we dat voorop stellen... Ondanks het verleden van deze twee, wat naar mij was gecommuniceerd als puur fysiek, raakte ik een aantal maanden later met hem in gesprek. De tot dan toe relatief onschuldige conversatie nam een sexy draai toen hij op een avond iets te veel gedronken had. Met een schunnige opmerking en wat woordspelingen wisten we elkaar op te geilen. Cringe worthy detail: tijdens mijn seksueel geladen uitwisseling met Enzo zat ik naast de vriendin in kwestie. Zoals ik al zei: geen trofee voor deze actie. Afijn, een aantal dagen later spraken we af en alhoewel ik een fan ben van bekende omgevingen, was mijn huis tijdelijk off-limits. En dus opperde hij een nachtelijk verblijf in een hotel. Ik stemde in en hier zitten we dan. De hoge plafonds in de lobby zijn enigszins intimiderend en dat – bovenop de spanning die ik al voel – is geen goede combinatie.

‘Ik stap even onder de douche. Maak jij de fles open?’

Na enkele minuten als een zombie voor me uit te hebben gestaard, haalt Enzo mij uit mijn trance door de kamersleutel voor mijn gezicht te bewegen. Met een glimlach sta ik op en lopen we richting de lift. Ergens voel ik me mega opgelaten door dit alles, tegelijkertijd ben ik opgewonden voor wat er komen gaat. Als we de kamer binnenlopen valt mijn mond open. Dat de kosten van de kamer zo hoog liggen is goed te zien. Met een XXL bed, glazen douchecabine, vrijstaand bad, floor-to-ceiling raampartijen en een fles champagne ben ik oprecht onder de indruk. Enzo haalt een doos chocolaatjes uit zijn tas en voert me er eentje na het openen. Zijn vinger in mijn mond is als het startschot om de onuitgesproken afspraken na te komen. Ik zuig eraan en zie dat deze actie iets bij hem teweegbrengt. Zonder daadwerkelijk contact te maken beweegt hij zijn lippen langs de mijne en uit automatisme sluit ik mijn ogen om het moment in me op te nemen. ‘Kijk me aan’, zegt hij met een lage, beladen stem. Ik doe zoals me wordt opgedragen en open mijn ogen. De spanning lijkt geluid te maken en ik weet niet zo goed wat ik met mezelf aan moet op het moment dat we tot aanraking overgaan. Een vlaag van energie giert door mijn lijf en voor ik het doorheb sta ik ergens tegenaan gedrukt. Hetgeen in mijn rug voelt koud en glad aan en als ik mijn hoofd zijwaarts keer, kijk ik negen verdiepingen naar beneden. De stadslampen verlichten de boel enigszins, maar het is vooral mysterieus en ongeveer net zo duister als de lust die ik koester voor een man die technisch gezien off-limits is. We hebben slechts een zoen gedeeld, toch voel ik de behoefte nu al af te koelen. ‘Ik stap even onder de douche. Maak jij de fles open?’, vraag ik zodra Enzo zich van mij los maakt en een stap achteruit doet. Hij knikt en zonder hier verder op in te gaan, loop ik de badkamer in en draai de deur achter me in het slot. Ondanks het enorme lef dat ik - vooral naar mezelf toe - heb getoond door hier aanwezig te zijn, begin ik steeds meer mijn verstand terug te krijgen. Zoals in elke dramatische film waar het hoofdpersonage op het punt staat een zeer bedenkelijke beslissing te maken, kijk ik in de spiegel diep in mijn eigen ogen. De minuten tikken voorbij en ik hoor hoe aan de andere kant van de deur de muziek aanspringt en de kurk zich uit de hals van de champagnefles wurmt om door de kamer te schieten. Een licht getik op de deur brengt me weer naar het hier en nu. Zachtjes klinkt door het hout heen, ‘zal ik je gezelschap komen houden?’ Dit is het laatst mogelijke moment om het geheel af te kappen. Maar ik besluit er twee benen gestrekt in te stappen en draai de deur van het slot. Met een uitgestoken hand reikt Enzo mij een glas aan, wat ik met twee slokken achterover gooi. ‘Proost’, breng ik lachend uit terwijl ik hem vraag om een tweede ronde.

Slipping and sliding

Ik draai de douche aan en stap met gemak uit al mijn kledingstukken onder het waakzame oog van Enzo. Het lijkt alsof hij zijn adem inhoudt, want plots ontsnapt hem een luide zucht die mijn vermoedens bevestigt. De moeite om zijn eigen kleren uit te doen is lang vervlogen als hij de fles op de wastafel zet en mij onder de warme waterstralen duwt. Er is nog slechts plaats voor lust in de inmiddels met stoom gevulde ruimte en ik moet mijn best doen niet volledig in hem op te gaan. Zonder het besef wat voor en achter is, voel ik de handen van Enzo over mijn lijf glijden en probeer ik met moeite zijn doorweekte kleren uit te trekken. Met een smak komen ze op de tegelvloer terecht en is het een slipping and sliding van onze lichamen. Zijn eerdere uitstapje met mijn vriendin voorzag me van een complete dick review voordat ik nog de moeite had genomen meer dan twee woorden met de man te wisselen. Wie ooit zei dat de pik van mannen vaak in verhouding is met hun lengte heeft Enzo nog niet ontmoet. Zijn 1.65m was geen indicatie voor het monsterlijke formaat van de stijve pik die nu tegen mijn been drukt. Met gemak ‘een derde been’ te noemen. Ik weet even niet waar ik het zoeken moet. 'Shit,' schiet er in lichte paniek door mijn hoofd.

Nu ik al zo ver gekomen ben neemt mijn nieuwsgierigheid de overhand. Teruggebracht naar de realiteit door zijn monster cock besluit ik op verkenning te gaan. Terwijl ik met moeite mijn lippen van de zijne weet te pellen schuift mijn hand over zijn rug naar zijn strakke kont en vervolgens naar zijn pik. Het is geen grap als ik zeg dat ik eventjes niet weet hoe ik dit moest benaderen. Niet alleen stond hij bij het uitdelen van piklengte vooraan in de rij, ook qua dikte ben ik oprecht gechoqueerd. Een ieder die ooit zei dat je nooit nooit genoeg pik kan hebben, vraag ik contact met Enzo op te nemen. Ook hij merkt mijn lichte twijfeling tot aanraking op en helpt me een handje door samen zijn pik vast te pakken. Met zijn hand over de mijne heen weet hij een op- en neerwaartse beweging te maken die nog iets meer bloed richting zijn stijve lichaamsdeel stuurt. De concentratie en shock zorgen ervoor dat ik deels vergeet dat er een persoon voor me staat en als Enzo weer een poging doet me te zoenen trek ik schichtig mijn hoofd naar achteren om deze keihard tegen de geglazuurde tegeltjes wand te slaan. Pijnlijk, ja, maar ik probeer er niet al te lang bij stil te staan. ‘Laten we eruit gaan’, oppert hij nu we volledig doorweekt en redelijk schoon zijn.

Wordt vervolgd...

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sex