Avond Avonturen: "Ik voel angst gemengd met opwinding"

"Nog altijd probeer ik het moment uit te stellen, maar ik weet dat het onvermijdelijk is"

vrouw liggend in bed
Jan Zhukov/Unsplash

Misha Margarittha (30) is - als relatief “nieuwe” hoofdstadbewoner - in de loop der jaren in opvallende situaties beland, waarna ze Avond Avonturen startte. In haar verhalen schrijft ze over lust, liefde en alles daartussenin. Lees hier deel 1 van het verhaal.

Zonder ons af te drogen of zelfs de handdoeken aan te kijken lopen we al druipend naar het bed in het midden van de kamer en gooit hij me met kracht op het matras. Het achtergrondgeluid, de gedimde lichten en zelfs de kaarsjes waren me tijdens onze wandeling volledig ontgaan. Met gemak duikt Enzo tussen mijn benen en lijkt zijn skills goed onder controle te hebben. De eerste paar minuten geniet ik rijkelijk van de lange stroken die zijn tong maken, afgewisseld met de zuigtechnieken en vingers die zo nu en dan hun intrede doen.

Schuldgevoel

Maar al snel dwalen mijn gedachten af en voel ik een enorme golf van schuldgevoel op me neer storten. Het genot is inmiddels ver te zoeken en ik krijg mijn hoofd niet meer op een rijtje om eventueel nog een orgasme van zijn stimulatie te bereiken. Ook Enzo merkt dit op en vraagt wat er aan de hand is. ‘Niets,’ antwoord ik kalm. Zonder nog iets te zeggen staat hij op en loopt richting een tas die in de hoek gegooid werd bij binnenkomst. Als hij er een drukstrip pillen uit haalt, kijk ik hem verbaasd aan. ‘Wat is dat?’, vraag ik. ‘Kamagra voor vrouwen, maar dan in een pilletje. Dat zal je libido wel iets helpen’, vertelt hij. Eerlijk gezegd ben ik enigszins beledigd dat hij dit op voorhand al mee had genomen, maar kan hem niet beschuldigen van mijn eigen tekort aan geilheid nu mijn gedachten de overhand nemen.

Kamagra voor vrouwen

Zonder verdere vragen te stellen, neem ik de pil van hem over en spoel het weg met een slok water uit het flesje water op het nachtkastje. De plusminus 45 minuten die het medicijn nodig heeft om effect te hebben brengen we zoenend en strelend door. Het is bijna lief. Na een uurtje denk ik nog vrij weinig te voelen, afgezien van een vaag kriebelend gevoel in mijn onderbuik. Alsof iemand er een vlindertuin heeft geopend, maar (!) die gevoelens koester ik niet voor de man in kwestie.

Tot op het heden ben ik teleurgesteld in de werking van het libidoverhogende middeltje, maar besluit onze tijd niet langer te verdoen. Fanatiek klim ik bovenop Enzo en rijd op zijn pik tot ik voel dat deze weer tot volle krachten is gekomen. Angst en opwinding mixen zich als hij een condoom van het nachtkastje af haalt en de verpakking openscheurt. Nog altijd probeer ik het moment uit te stellen, maar weet dat het onvermijdelijk is wat er staat te gebeuren. En dus maak ik me van hem los en laat hem het voorbehoedsmiddel zorgvuldig afrollen.

Een (te) groot geslachtsdeel

Nu hij boven me zweeft, denk ik iets meer van de werking van de extra stofjes te voelen, maar helemaal zeker ben ik er niet van. ‘Mag ik?’, vraagt hij voorzichtig. Ik knik en spreid mijn benen iets wijder. Als Enzo zijn pik tegen de opening van mijn kut plaatst weet ik niet wat mij overkomt. De kop is al zo groot en dik dat ik me oprecht afvraag of ik dit wel aan kan. Rustig duwt hij zichzelf steeds iets verder bij mij naar binnen en aan de samengeknepen uitdrukking op mijn gezicht kan hij aflezen wanneer hij even een korte pauze moet inlassen. Beetje bij beetje voel ik hoe hij mij steeds meer vult en hoe mijn lichaam zich aanpast aan zijn grootte.

‘Je voelt zo strak’, brengt hij uit. In gedachten reageer ik met: iedereen voelt strak als je zo groot bent - maar houd dit voor me en lik mijn lippen. Als hij nog een beetje verder duwt voel ik dat het niet verder kan. Terwijl ik tussen ons inkijk, kan ik zien dat er nog redelijk wat pik over is gebleven die niet in mij is verdwenen en ik schrik wederom van wat ik zie. HOE DAN? Als Enzo zich weer helemaal terug trekt voel ik hoe mijn spieren zich weer ontspannen. Met elke intrede die hij in mijn lichaam doet moet ik wennen en het is niet echt een ervaring om optimaal van te genieten. Ook voor hem lijkt dit me niets. Zonder volledig in me te kunnen stoten probeert hij er het beste van te maken, maar heel denderend zou ik het niet noemen.

Tegen het raam

‘Misschien een andere positie?’, vraag ik twijfelend. Enzo besluit dat tegen het raam aan nog een bucketlist puntje is dat nu afgevinkt kan worden en al snel sta ik met platgedrukte borsten tegen het koele glas en kijk uit over de boten die in de nacht de haven binnenvaren. Met een opgetrokken been die tegen het kozijn rust kan Enzo maar zo diep stoten en wat we nu doen voelt beter dan wat er zojuist in bed gebeurde.

Als we al een tijdje aan het neuken zijn, heb ik even genoeg van dit continuerende gevoel van een gigantische vuist in mijn kut en wil even wat variatie toevoegen aan onze routine. Ik vraag hem te stoppen en draai me vervolgens naar Enzo toe. Nu we met onze gezichten naar elkaar toe staan is het makkelijk om te zoenen. Hij doet een poging en ik ontwijk hem, terwijl ik in zijn hals duik en de tocht omlaag inzet. Eenmaal aangekomen bij zijn pik, rol ik het condoom er vanaf en moet een aantal keer slikken over de bizarheid dat ik dit binnen enkele seconden in mijn mond zal hebben. Ik zuig zijn kopje met mijn lippen naar binnen en laat hem steeds iets verder in mijn gezicht verdwijnen. Maar ik kan ook maar tot zover. Ondanks dat ik steeds meer mijn best doe om de spieren op te rekken en nog wijder te openen, hoor ik hoe mijn kaak een klikkend geluid maakt. Dit is niet best. Het genoeg is geweest.

One night stand

De rest van de nacht friemelen we nog wat aan elkaar, maar tot daadwerkelijke seks komt het niet meer. Als ik ‘s ochtends mijn ogen open na een aantal korte uurtjes te hebben geslapen, is het bed leeg. Enzo is nergens te bekennen. In gedachten ben ik dankbaar voor zijn vroege vertrek en kan ik me voorstellen dat hij de relatief dure one night stand niet als succesvol zou bestempelen. Als ik mijn telefoon oppak, zie ik dat hij een uur eerder een berichtje heeft gestuurd: ‘Het was gezellig, maar ik had een afspraak en wilde je niet wakker maken.’ De avond zal de boeken ingaan als de blunder die ik niet had moeten begaan, een lijn die ik niet had moeten oversteken en Enzo als het boegbeeld van de zin ‘er is zoiets als te veel pik’. Na een korte douche zoek ik mijn spullen bij elkaar en zie de naam van de vriendin op mijn scherm verschijnen. Schuldbewust wacht ik tot ze ophangt en besluit hier nooit een woord met haar over te spreken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Avond Avonturen