Selfcare Saturday! Hé, het is oké om seksspeeltjes te gebruiken

Seksspeeltjes: hét from me, to me-presentje!

national glamour day 2020
Glamour

Praten over seks, masturberen en klaarkomen is niet raar. Bijna iedereen heeft seks, dus het is eerder gek dat er schaamte bij dit onderwerp komt kijken. Dat gezegd hebbende: we masturberen allemaal! De een wat meer dan de ander. Tijdens de quarantaine kan het zomaar zijn dat je je masturbatie skills hebt uitgebreid. Yoga is immers niet de enige manier om je lichaam te laten ontspannen... Enfin, in het teken van selfcare Saturday: experimenteer eens met een sexy speeltje. Het is leuk en lekker! Glamour vertelt je precies waarom.

Andere plekken worden gestimuleerd

Wanneer je zelf aan het werk gaat, stimuleer je meestal maar één plek. Het goede nieuws? Met een vibo kun je veel meer plezier beleven. Hij stimuleert namelijk plekken die je met soloseks niet kunt stimuleren. Sit back, relax and enjoy the ride.

Je komt niets tekort

Het is overheerlijk om met je lover te seksen, we get that. Maar je partner kent je lichaam nooit helemaal zoals jij jezelf kent, waardoor 'het klusje' niet altijd geklaard wordt. No biggie, soms lukt het gewoon niet. Maar een seksspeeltje doet daarentegen wel precies wat je ervan verlangt... Te allen tijde!

Kans op meerdere én verschillende orgasmes

Je kan met een seksspeeltje meerdere plekken stimuleren, maar daar blijft het niet bij: je hebt namelijk ook de kans op meerdere én verschillende orgasmes. G-spot orgasme, A-spot orgasme, U-spot orgasme of een meervoudig clitoris-orgasme - het is allemaal mogelijk.

Je ontspant beter

Oké, het kan even lastig zijn om je over te geven aan een vibo, maar wanneer je dat doet, it feels so so good. Een vibrator doet letterlijk het werk voor je. Jouw taak? Genieten.

Tot slot: meer mensen doen het dan je denkt

Het is niet raar om fun te hebben met een seksspeeltje. Niet overtuigd? Misschien helpt het om te weten dat meerdere mensen het doen. Dat er niet veel over wordt gekletst, betekent niet dat jij als enige met sex toys aan de slag gaat. Zo gebruikt 69 procent (!) minstens een keer per maand een speeltje. Een derde gebruikt 'm zelfs wekelijks.

P.S. lees om in de mood te komen Glamour's Avond Avonturen of gebruik deze apps vol erotische verhalen. Enjoy yourelf!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder