Avond Avonturen: "Hij zuigt zo hard dat ik de bloeduitstortingen kan voelen"

Toen ik mijn hartslag voelde versnellen wist ik dat dit een probleem zou worden.

balmain  backstage   paris fashion week womenswear fallwinter 20182019
Gareth CattermoleGetty Images

Misha Margarittha (30) is - als relatief “nieuwe” hoofdstadbewoner - in de loop der jaren in opvallende situaties beland, waarna ze Avond Avonturen startte. In haar verhalen schrijft ze over lust, liefde en alles daartussenin. Misha schrijft nu ook maandelijks in Glamour Magazine over seks.

Nino

‘Wil je anders met me mee?’ verscheen er op mijn scherm. Toen ik mijn hartslag voelde versnellen wist ik dat dit een probleem zou worden. Het is zaterdagavond en om stipt 19:00 uur sta ik klaar om opgepikt te worden. De minuten verstrijken maar mijn ride is nog nergens te bekennen. Ongeduldig scroll ik door mijn social media in de hoop hier afleiding te vinden. De vlinders fladderen driftig door mijn buik, al moet ik eerlijk zeggen dat ik niet zeker weet of dat komt door de spanning van wat er staat te gebeuren of de gevolgen waar ik later mee zal moeten dealen. Ik heb namelijk afgesproken met een crush. We hebben een dagje hotel geboekt. Want, waarom ook niet? We kunnen het al een tijdje goed met elkaar vinden en er hangt een voelbare seksuele spanning tussen ons. Tot op heden is daar vrij weinig van terecht gekomen behalve wat blikken en een sporadische zoen tegen de deuren van een lift. Dat ik hier weg zou lopen met een verhaal was wel duidelijk. Plots word ik opgewekt uit mijn half sexy dagdroom door een luid getoeter voor de deur. Met een weekendtas over mijn schouder draai ik de voordeur op slot en hobbel vrolijk de trap af. Als ik eenmaal op de passagiersstoel plaatsneem merk ik toch erg nerveus te zijn. Daar zit hij dan, Nino, met zijn lichtgroene ogen en lange haar. Ik weet mijn zenuwen niet te bedwingen en ga op mijn handen zitten terwijl hij een kus op mijn wang plant en de auto in z’n achteruit zet. De eerste paar minuten blijft het akelig stil in het voertuig tot ik mijn tong weer gevonden heb en we over van alles kletsen, onder andere over onze verblijfplaats. Het hotel is in de buurt van Leiden, dus we hebben een kleine roadtrip voor de boeg.

'Je ziet eruit om op te eten'

Zo’n veertig minuten later arriveren we op plaats van bestemming en zorgt een hotelmedewerker dat de auto geparkeerd wordt. Hij groet ons als stel en dat voelt niet helemaal goed, helemaal omdat we dat niet zijn. Na het inchecken overhandigt de receptionist ons twee sleutelkaarten. ‘We hebben er maar één nodig,’ laat hij haar weten. Dominante trekjes kan ik normaliter erg waarderen, maar op het moment voelt het alles behalve sexy. Enigszins geërgerd loop ik achter hem aan naar ‘onze’ kamer. ‘Wow, wat mooi,’ brengt hij uit zodra we binnen stappen. Ik kan hem geen ongelijk geven. De kamer is compleet met een glazen douchecabine, het grootste bed ever, een buitenruimte die uitkijkt over het water en alle privacy die een mens zich kan wensen. Als een kind zo blij valt mijn tas met een doffe klap op de grond en trap ik in een rotvaart mijn schoenen uit. Waarna ik op en neer spring op het hemels zachte matras. Al snel springen we met z’n tweetjes op en neer, als de sfeer omslaat van kinderlijk naar sensueel. Zonder bedenkingen laat hij zijn handen over mijn lichaam glijden. Mijn hoofd draait overuren, want dit is precies waar ik jaren (ja, echt zo lang) op heb gewacht. We laten ons op het bed zakken en rollen over elkaar heen. De zachte kussen gaan snel over op diepe tongzoenen, maar hebben nog altijd een semi-lieflijk karakter. Als onze lippen zich van elkaar losmaken, zie ik dat zijn ogen nog slechts een klein groen randje laten zien. Zijn vurige blik windt me op en al snel zijn het niet alleen onze schoenen die we uit hebben. Onder mijn lagen van kledingstukken zit een zwart kanten lingerie setje verstopt. En zodra hij het ziet, weet hij nog maar een ding uit te brengen. ‘Je ziet eruit om op te eten.’ ‘Ga je gang,’ plaag ik terug. Mijn speelse opmerking beschouwd hij als het startschot. En zijn tong stippelt een weg uit over mijn nek en borsten. Hij zuigt zo hard dat ik de bloeduitstortingen kan voelen en probeer tegelijkertijd te bedenken hoe ik dit kan uitleggen. Ach, fuck it. De lust neemt het over en ik zit al snel bovenop hem terwijl ik zijn erectie tegen de achterkant van mijn dijbenen voel drukken.

Dit is misschien niet mijn beste idee, maar het gevoel dat ik niet meer terug kan neemt de overhand en dus laat ik me meevoeren op de golf van lust. Dit is puur lichamelijk, blijf ik me voorhouden. Hij stimuleert mijn lichaam, maar als ik in die groene ogen kijk weet ik dat dit een leugen is. Nino ziet de twijfel op mijn gezicht geschreven, maar besluit het wijselijk te negeren en ontdoet me in een handomdraai van mijn lingerie. Volledig naakt sta ik tussen zijn benen voor hem aan het voeteneind van het bed. De bult in zijn onderbroek lijkt te zijn gegroeid en ik ben erg benieuwd waar ik zometeen mag van genieten. Met een hand zwaait hij zijn lange haar naar één kant en trekt me met de ander net iets dichter naar hem toen. Met zijn vingertoppen gaat hij op verkenningstocht en kriebelen aan de binnenkant van mijn dijbenen. Zonder een woord gewisseld te hebben volg ik zijn commando op om mijn benen iets te spreiden en laat hij zijn vinger van de ene naar de andere kant glijden, terwijl hij zachtjes over mijn gezwollen schaamlippen beweegt. Als hij deze beweging nog een keer probeert te maken, stop ik hem halverwege en duw zijn vingers tussen mijn lippen. ‘Shit,’ mompelt hij onder zijn adem. Het trage voorspel zorgt ervoor dat het als een oceaan zo nat is tussen mijn benen. En zonder al te veel tijd te verspillen duwt hij twee vingers bij me naar binnen. Een zachte kreun ontsnapt mijn keel. En in plaats van ze te bewegen, trekt hij zijn hand terug en stopt de glinsterende vingers in zijn mond. ‘Fuck,’ weet ik bijna ademloos uit te brengen. De sensuele cirkels die zijn tong om zijn vingers draaien, geven me kriebels in mijn onderbuik en versterken het verlangen onze tongen met elkaar te herenigen. En dus buig ik me naar voren en zoen hem gepassioneerd. Naakt neem ik plaats op zijn schoot en rijd over zijn boxershort heen tot er een zichtbare natte plek is ontstaan. Hij duwt het stukje stof tussen ons in naar beneden en springt zijn pik eruit alsof het al tijden wacht op deze onthulling. Dit is direct de eerste keer dat ik een piemel zie met een buiging. In mijn beleving zijn ze namelijk allemaal kaarsrecht, maar die van hem lijkt een voorkeur voor rechts te hebben. En kort vraag ik me af of dit verschil zal maken. There’s only one way to find out.

Rustig aan

We liggen nog enige tijd over elkaar heen te krioelen in alle opwinding, zonder daadwerkelijk iets te doen, behalve een aanraking hier en heel veel gezoen daar. Als ik klaar ben voor het volgende onderdeel op het menu spreid ik mijn benen en voel hoe hij zich bij mij naar binnen duwt. In alle opwinding ben ik vergeten hem te vragen een condoom om te doen. En zodra ik dit opmerk kijkt hij me veelbetekenend aan, waarna hij nog een aantal keer diep in me stoot om zich vervolgens terug te trekken en het voorbehoedsmiddel uit zijn tas te toveren. Nu zijn righty is ingepakt, laat hij zich weer volledig in me glijden. En ja, de kromming in zijn pik voel je we degelijk. In de missionaris positie is het dan ook niet iets waar ik van kan genieten en probeer zijn ‘curves’ in mijn voordeel te laten werken. Ooit las ik dat je het best reverse cowgirl kan doen, en dus positioneer ik me bovenop hem met mijn kont richting zijn gezicht en laat me volledig zakken. Al snel merk ik ook dat deze positie het niet helemaal voor me doet en leg ik me neer bij het feit dat dit geen mindblowing seks zal worden. Tijd om het proces wat te versnellen. Met mijn voeten stevig naast zijn lichaam geplant laat ik me meermaals op hem zakken en hoor ik aan zijn ademhaling dat hij wél geniet van mijn vaardigheden. ‘Rustig aan, anders kom ik echt snel,’ zegt hij. Precies wat ik wilde horen. Ik verhoog het tempo en merk hoe hij zijn best moet doen het orgasme uit te stellen.

Het is me opgevallen dat mannen graag het tempo controleren zodra ze dichterbij hun orgasme komen. Nino is daar niet anders in. Met een rotvaart tilt hij me van zich af en zorgt hij ervoor dat ik met gespreide benen op mijn buik aan het matras-happen ben. Van achter stoot hij hard in en uit me, and I am not amused. Het voelt gewoon niet lekker. Diepe stoten volgen elkaar in rap tempo op en ik hoor hoe zijn ademhaling met de seconde versnelt. ‘Ik kom... Ik kom…’ zegt hij nog terwijl hij zijn kwakje in het condoom deponeert. Opgelucht dat het klaar is en enigszins geïrriteerd over het feit dat hij niet eens zijn best heeft gedaan mij ook van wat plezier te voorzien, wacht ik tot hij zich terugtrekt en merk een trillende telefoon op in de verte. Ik ben niet asociaal en wacht tot de ziel zijn lichaam weer heeft betreden. Niet veel later staat hij op en loopt naar de badkamer en zie ik mijn kans schoon op mijn tas af te duiken. Tot mijn verbazing zie ik zeven gemiste oproepen van Aleks. Mijn vriendje. Ja, ik ben zojuist keihard vreemdgegaan. Een mix van schaamte en spijt vult me tot mijn ogen en de tranen vallen in razend tempo op het scherm als er een berichtje van Aleks binnen komt. ‘Bel me terug, ik heb een auto-ongeluk gehad,’ lees ik. Het voelt alsof mijn hart kort stopt met kloppen. In alle haast verzamel ik mijn kledingstukken, trek schoenen aan en begeef me met mijn telefoon in de hand naar de gang. Als hij opneemt hoor ik de gestresste stem van mijn vriend en voel de tranen wederom opwellen. De schrik zit er duidelijk in en hij vertelt hoe hij in een kettingbotsing terecht is gekomen. ‘Ik wil vanavond bij jou slapen,’ zegt hij. Dit is dan ook het pijnlijke moment dat ik hem moet herinneren een hotelovernachting met een vriendin te hebben geboekt. Ja, ook een leugen inderdaad. Nog zo’n veertig minuten praten we aan de telefoon waarin ik beloof de volgende dag zo snel mogelijk zijn kant op te komen. ‘Ik hou van je,’ sluit hij het gesprek af en mijn hart breekt in een miljoen kleine stukjes. Als ik met een overduidelijke grafstemming de kamer weer betreedt, maakt Nino er geen opmerking over. We besluiten ons diner niet in het restaurant te nuttigen, maar gewoon op de kamer. En kijken nog een filmpje. Halverwege probeert Nino nog te seinen dat hij klaar is voor een tweede ronde, maar ik was niet onder de indruk van de eerste keer én ben daarnaast niet meer in de mood om nog een keer vreemd te gaan. Single gedrag terwijl je een relatie hebt, brengt alleen maar problemen met zich mee, blijkt ook nu weer.

De volgende ochtend hangt er een ongemakkelijk sfeer en dus sla ik ook Nino’s aanbod af me thuis af te zetten. ‘Bij de trein is prima,’ zeg ik. Tegelijkertijd bestaat namelijk altijd de kans dat Aleks vannacht in mijn bed is gaan liggen. Eenmaal op het station in mijn woonplaats druk ik op ‘Liefde’ in mijn telefoon en begeef me naar zijn huis. Met opgezwollen ogen tref ik hem in bed aan en besluit erbij te kruipen. ‘Wat ruik je lekker,’ merkt hij op. Het is Nino’s sterke parfum. En het schuldgevoel heeft geen andere uitweg dan via mijn traanbuizen. Aleks snapt misschien niet waar mijn tranen vandaan komen, maar laat ook die van hem de vrije loop. In een halfbakken troost actie hebben we seks. Dit is de tweede man die in twintig uur mijn lichaam betreedt en ik heb nog nooit zo slecht gevoeld.

De gebeurtenissen van de voorgaande avond heb ik nooit met Aleks besproken en ook Nino en ik hebben geen contact meer met elkaar gehad na ons hotelavontuurtje. Het was een uiterst teleurstellende ervaring. Niet alleen de seks met Nino, maar vooral mijn eigen gedrag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Avond Avonturen