Dit zegt jouw Birth Chart over je seksleven

Het gaat er allemaal om in welk dierenriemteken de planeet Mars staat

couple kissing
Eric CahanGetty Images

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Van de invloed van de verschillende Maanfasen tot de werking van verschillende kristallen: Nina kent alle ins en outs - en die deelt ze graag met je.

In je Birth Chart (geboortehoroscoop) staan allerlei kenmerken over jou. Er staat niet alleen in hoe je omgaat met je emoties of wat je zoekt in een partner, maar het kan ook iets onthullen over... je seksleven! Je Birth Chart kan iets zeggen over hoe je bent in de slaapkamer en waar je van houdt. Door dit van jezelf te onderzoeken - en van je partner - zou je wel eens nieuwe kanten van jezelf kunnen ontdekken.

Planeet mars en seks

De planeet Mars is één van de persoonlijke planeten die ons iets vertelt over onze passie, inspanning, drift en onze seksualiteit. Het laat ook zien hoe we reageren als we gefrustreerd zijn en bijvoorbeeld hoe vastberaden we zijn. Als we gekwetst zijn, dan zal onze Mars naar de oppervlakte komen om te reageren. Ben je vaak boos of reageer je heftig als je je geraakt voelt? Misschien is het dan wel handig om erachter te komen in welk dierenriemteken je Mars staat. En niet alleen dat: het vertelt iets over wat we fijn vinden in de slaapkamer en hoe we zijn tussen de lakens. Door te weten in welk dierenriemteken Mars staat in jouw Birth Chart, kun je jezelf, maar ook je partner, beter leren kennen.

Onthoud wel: hier komen ook andere dingen bij kijken. De Aspecten en Huizen hebben ook nog invloed op je eigenschappen. Kijk dus voor een volledige beschrijving naar je gehele geboortehoroscoop. Toch benieuwd wat je horoscoop zegt over je love life? Komen ze:

Ram

Mars is de natuurlijke heersende planeet van het dierenriemteken Ram. Het zijn geboren leiders, dus ze vinden het niet erg om de leiding te nemen in de slaapkamer. Ze worden snel ongeduldig, dus ze komen gelijk ter zake. Ze kunnen impulsief, dominant en volhardend zijn. De seks moet spontaan zijn. Mars in Ram vindt het interessant om te experimenteren in de slaapkamer.

Stier

Vlug en impulsief staan niet in het woordenboek bij de Mars in Stier. Deze plaatsing heeft een langzame aanpak. Dit komt doordat Stieren van nature sensueel zijn en willen genieten. Denk aan kaarsen in de slaapkamer en zacht beddengoed. Niets gaat boven schoonheid en luxe. Ze zijn rechtdoorzee en hebben een goed uithoudingsvermogen. Het gaat hen van nature gewoon goed af. Daarnaast houdt Mars in Stier enorm van fysiek contact.

Tweelingen

Bij Mars in Tweelingen gaat het voornamelijk over geestelijke stimulatie. Ze laten alles aan hun fantasie over. Het zijn van nature echte flirts, dus hier en daar wat dirty talk vinden ze zeker niet erg. Deze plaatsing wil graag dat hun nieuwsgierigheid geprikkeld wordt, dus het liefst proberen ze van alles wat. Verder kunnen ze zich snel gaan vervelen, dus ze willen veel stimulatie. Praten vinden ze fijn en houdt het vooral spontaan.

Kreeft

Bij Mars in Kreeft draait alles om intimiteit. Het is voor deze plaatsing belangrijk dat hun bedpartner open is met hen. Kreeften zijn intuïtief, dus ze voelen snel aan wat iemand anders nodig heeft. Dit gebruiken ze in de slaapkamer; ze kunnen zich snel aanpassen. Hun stijl is rustig en sentimenteel. Verder zijn ze lief, romantisch en hebben ze een gevoel van veiligheid nodig.

Leeuw

Voor Mars in Leeuw is de slaapkamer hun podium. Ze zijn speels, tender en direct over wat ze willen. Deze openheid laten ze snel merken. Het is tenslotte hun show. Ze houden van aandacht, maar ze houden er ook van om dit aan hun bedpartner te geven. De passie die ze in zich hebben laten ze graag zien. Hun liefdesleven en seksleven smelten vaak samen. Verder zijn ze niet vies van sexy lingerie en sensuele massages.

Maagd

Staat je Mars in Maagd, dan is de kans groot dat je ingetogen bent en je affectie pas in de slaapkamer laat zien. Maagden zijn misschien gereserveerd, maar ook zeker gepassioneerd. Vergis je hier niet in. In de slaapkamer zijn ze communicatief en willen ze graag iets doen. Ze gaan liever voor een lieve en simpele aanpak, maar ze zijn ook zeker niet bang om hun handen vuil te maken. Hun oog voor detail zorgt ervoor dat ze precies weten wat hun bedpartner wil en nodig heeft.

Weegschaal

Mensen met hun Mars in Weegschaal zijn echte charmeurs. Dit zal terug te vinden zijn in de slaapkamer. Door hun behoefte aan balans wordt alles evenredig gedaan en wordt hier de tijd voor genomen. Ze gaan liever voor verfijning en elegantie. Denk aan rozenblaadjes en dure lingerie. Rollenspel is iets wat hun ook aantrekt. Verder willen ze graag verwend worden en zijn ze zowel dominant als onderdanig.

Schorpioen

Schorpioen is het dierenriemteken dat bekend staat om haar seksualiteit. In de slaapkamer zijn ze intens en diepzinnig. Ze hebben veel variatie in zich. Vaak hebben ze liever zelf de controle dan dat ze die aan de ander geven. Het is ondeugend en spannend. Ze zijn niet vies van erotische speeltjes of kleding. Ze hebben een hoge sexdrive die niet veel mensen bij kunnen houden. Verder zijn ze intiem en tussen de lakens is het persoonlijk, maar kunnen ze ook veel seksfantasieën hebben.

Boogschutter

Mars in Boogschutter houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken. In de slaapkamer zul je je dus niet snel vervelen met zo’n bedpartner. Ze zijn direct en voldoen aan je wensen. Ze zijn overal voor in. Een wild en avontuurlijk randje is hun ding. Alleen willen ze het niet te romantisch hebben en niet te langdradig. Ze willen gewoon seks hebben en dit combineren met plezier. Het moet niet te gecompliceerd worden.

Steenbok

Mars in Steenbok staat erom bekend een goed uithoudingsvermogen en een sterke seksuele drive te hebben. In de slaapkamer zal het voornamelijk netjes en traditioneel eruit zien. Ze zijn graag dominant. Je weet waar je aan toe bent en het is eenvoudig en open. Het kan er wel hard aan toe gaan tussen de lakens. Verder zijn ze er privé over.

Waterman

Watermannen staan erom bekend revolutionair en rebels te zijn. Dit is ook terug te zien in de slaapkamer. Mars in Waterman houdt van vrijheid en wil graag zijn eigen regels maken. Ze zijn ruimdenkend en het zal niet gaan zoals je misschien gewend bent. Graag betrekken ze er iets van technologie bij, denk aan speeltjes of opwinding door middel van de telefoon. Onderschat hun fantasieën niet.

Vissen

Mensen met hun Mars in Vissen hebben een rijke fantasie en dit nemen ze mee de slaapkamer in. Verder zijn ze romantisch en betrekken ze vaak hun spirituele kant mee in de activiteiten. Ze zijn creatief, dus laat dat aspect maar aan hun over. Ook zijn ze verrassend flirterig en staan ze open voor allerlei dingen. In bed zijn ze vaker onderdanig dan dominant. Ze zijn vooral fan van voorspel en ze houden niet van te veel gepraat.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie