Het leven is veel te kort om je sexuele verlangens te verstoppen. Iedereen doet eraan, dus waarom zouden we er niet meer open over zijn?

18 sexfantasieën van vrouwen die doodnormaal zijn (en behoorlijk steamy)

Komt het je bekend voor?

Na het zien van Mr Grey en al zijn Fifty Shades-streken, is het klaar met de preutsheid van de vrouw. Doordat Christian zijn kinky doch romantische fantasieën uitprobeerde op zijn wederhelft Anastasia, durven wij beetje bij beetje onze seksuele agenda bloot te geven. Is het niet aan je vriendinnen, dan wel aan je partner in de slaapkamer. 

Lastig of lustig?
Het leven is veel te kort om je sexuele verlangens te verstoppen. Iedereen doet eraan, dus waarom zouden we er niet meer open over zijn? Vooral als het ten gunste komt van je eigen sexleven. Een fijne bijkomstigheid is dat dat tegenwoordig niet meer hoeft. Seksuele normen verschuiven en we mogen onze steamy-gedachten ook op tafel gooien. 

Hieronder laten twee studies over seksuele fantasieën zien welke 25 seksuele gedachten regelmatig door het hoofd van de vrouw gaan. Komen ze je bekend voor? Mooi zo, dan zie je dat je niet de enige bent. Misschien kom je nog wel op ideëen. 

1. Orale sex
Zowel het geven als krijgen van orale sex kwam als een van de topfavorieten naar boven. 

2. Openbare ruimte
De thrill van sex in een publieke of semi-publieke ruimte is al lange tijd een populaire fantasie. Donkere steegjes, publieke wc's of badkamers, bioscopen, openbare vervoermiddelen... Allemaal plaatsen waar mensen maar al te graag hun seksuele behoeften willen bevredigen. 

3. Ongewone plek
Als vervolg op nr. 2 kan sex op het keukeneiland, tijdens een boswandeling of in de auto in je fantasieën ook heel verfrissend zijn. 

4. Ontrouw 
Je relatie kan nog zo perfect zijn, toch kan een wilde droom over vreemdgaan met een ander alsnog voorbij komen. Dat kan aan verschillende dingen liggen. Het risico om op heterdaad betrapt te worden, een nieuwe seksuele ervaring of iets heel anders. Zoals met veel fantasieën, is het belangrijk om in gedachten te houden dat een fantasie losstaat van je werkelijke behoeften. Als dat wel zo is, kun je bij jezelf nagaan wat er in je (seksuele) relatie mist. 

5. Gedomineerd worden
Mede door Mr. Grey is deze fantasie inmiddels meer dan normaal geworden. Een studie heeft zelfs aangetoond dat 65 procent van de vrouwen hiernaar verlangen. Dat kan van subtiele dominantie (een pols vasthouden tijdens het zoenen) tot een meer kinky variant. 

6. Iemand domineren
Aansluitend op voorgaande, kan het natuurlijk ook andersom, dat je opgewonden raakt van de gedachte om de controle over je bedpartner te hebben. Denk je dat vrouwen altijd gedomineerd willen worden? Ah uh. 47 procent geeft zelfs toe de touwtjes in handen te willen hebben in de slaapkamer. 

7. Bondage
Van handboeien tot meer intense vastbind-technieken, het idee om beperkt te zijn in je bewegingen (of iemand te beperken) vinden veel mensen hot. Doe wel research als je voor een meer kinky bondage-techniek gaat, vaak genoeg gaat het fout. 

8. Geen gehoor of zicht
Een blinddoek doet wonderen bij deze fantasie. Zodra je er een draagt weet je op een speelse manier niet wat je partner van plan is. Andersom heb je de controle over je partner wanneer hij of zij een blinddoek draagt. 

9. Exhibitionisme
Je uitsloven kan af en toe heel sexy zijn, vooral als degene die naar je kijkt even excited is als jij. Dat kan zijn door middel van een lapdance, striptease, tot een meer extreme variant. 

10. Voyeurisme
Aan de andere kant kan het ook heel opwindend zijn als mensen zich voor jou uitsloven. Of je zelf nu meedoet, of niet. 

11. Met een celebrity
Meer dan 50 procent van de vrouwen heeft deze fantasie wel eens gehad. Logisch ook; celebs zijn vaak genoeg hot as hell. Het is vaak zelfs makkelijker om aan die bloedknappe acteur of zanger te denken, dan aan een vreemdeling of iemand die je kent in real life. Plus, het streelt je ego als een knappe man jou verkiest boven alle andere fangirls die zich voor hem gooien. 

12. Met een ex
Het idee om dit ook echt tot uitvoering te brengen is niet handig. Maar hoe hij jou lichaam door en door kent, daar kun je soms heel blij van worden. In je fantasie kun je geoorloofd terugdenken aan de hete bedscenes met je ex, zonder het emotionele drama dat erbij komt kijken wanneer je het daadwerkelijk in uitvoering zou brengen. We houden het dus maar bij dromen. 

13. Met een docent
Leraren zijn slim, behulpzaam en welgemanierd. Om niet te beginnen over de tweed blazers met elleboog-patches. Dat kan soms verdomde sexy zijn. 

14. Rollenspel
Als je het lastig vindt om je innerlijke stoeipoes naar buiten te laten, kan het helpen om je als iemand anders voor te doen. Verpleegster-patiënt? Agent-verdachte? Baas-secretaresse? You name it. 

15. Verkleed
Verkleedkleren kunnen je hoofd flink op hol brangen. Of je nu gaat voor cat (of wonder) woman of voor een ander personage, het tijdelijk lenen van iemands identiteit kan soms een seksuele verademing zijn. 

16. Lesbisch
Interessant genoeg is dit een veelvoorkomende fantasie voor hetero vrouwen. Dat kan liggen aan het taboe dat er misschien toch nog een beetje aan hangt of de seksuele interesses die vrouwen delen. Verlangen naar sex met hetzelfde geslacht hoeft niet te betekenen dat je je aangetrokken voelt tot vrouwen, maar kan wel. 

17. Groupie
Een trio, kwarter of 'moresome', veel van ons lijkt het wel wat. 57 procent van de vrouwen hebben zelfs nagedacht over deze ambitieuze work-outs. Dat gaat waarschijnlijk een stuk beter in je fantasie dan in realiteit. Dan hoef je je niet druk te maken of je jaloers wordt, je buitengesloten voelt of geen idee hebt wat je eigenlijk moet doen.

18. Massage
'Happy ending' massages is een populaire zoekterm op pornosites, vooral voor vrouwen. De relaxte, rustige, olie-achtige en opbouwende handelingen die worden verricht, bouwen de spanning op in je lichaam en geest. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten