Indruk maken op degene die je leuk vindt is zo makkelijk nog niet, want hoe kun je hem het best laten merken dat je een oogje op hem hebt? Als hij jou ook ziet zitten, laat hij jou dat na deze zes subtiele manieren vast snel weten.

6 x zo maak je subtiel indruk op degene die je leuk vindt

Score, score, score!


Indruk maken op degene die je leuk vindt is zo makkelijk nog niet, want hoe kun je hem het best laten merken dat je een oogje op hem hebt? Natuurlijk maakt het de situatie makkelijker als hij jou ook leuk vindt, maar als dit niet het geval blijkt, kun je achteraf altijd nog een smoes bedenken waardoor jouw crush denkt dat hij jouw acties gewoon verkeerd heeft geïnterpreteerd.

Maar hé, daar hoef je nu nog helemaal niet over na te denken, want als hij jou wél ziet zitten, laat hij jou dat na de volgende zes subtiele manieren ongetwijfeld snel weten:

1 Raak hem onopvallend aan, dan weet hij in elk geval zéker dat jij hem wilt aanraken. Alleen al door je hand subtiel op zijn borst te leggen wanneer je moet lachen, kun je aan hem laten merken dat je hem leuk vindt. 

2 Oogcontact: klinkt heel logisch en daarom ook zeker geen onbelangrijke. Als je het spannend vindt om indruk te maken op degene die je leuk vindt, doe dit dan door oogcontact te maken vanaf een afstandje. Van dichtbij mag natuurlijk ook. Lach vooral lief naar hem als hij je aankijkt.

3 Nu we het toch hebben over lachen, vergeet dit vooral niet in zijn bijzijn. Lachen is niet alleen belangrijk wanneer je hem aankijkt, maar ook als hij je kunt zien wanneer jij dit niet doorhebt (of doet alsof). Maak het niet heel serieus of probeer niet overdreven zwoel te doen, maar schenk hem een klein lachje. Hierdoor kom je veel warmer en aantrekkelijker over en houd je het luchtig.

4 Als jullie ergens samen gaan ''tafelen'', zorg dan dat jullie niet tegenover elkaar zitten. Wanneer er een tafel tussen jullie instaat, is het bijna onmogelijk om elkaar aan te raken. Ook associëren sommige mensen tegenover elkaar zitten met sollicitatiegesprekken en onderhandelingen en dat is niet echt de sfeer die je bij hem wilt oproepen.

5 Je kunt natuurlijk ook gewoon op hem afstappen. Je hebt hierbij wel lef nodig, maar als hij je toch leuk vindt, maak je dit wel op een goede manier duidelijk. Want stoer is het sowieso, ook als hij jou in eerste instantie helemaal niet zag zitten.

Als jullie met elkaar in gesprek raken, is het goed om te praten over gezamenlijke eigenschappen, interesses of bezigheden. Misschien merkt hij op dat jullie dezelfde interesses hebben en is dat het begin van jullie endless love story.

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten