Superspannend, romantisch maar soms ook een tikje gênant. Acht vrouwen over hun meest memorabele sexperience.

8 vrouwen over hun meest memorabele seks experience

Superspannend, romantisch maar soms ook een tikje gênant


Superspannend, romantisch maar soms ook een tikje gênant. Acht vrouwen over hun meest memorabele sexperience.

Bosjesman
Lotte
(25): “Mijn vriend Steven en ik waren net een paar weken samen toen we een middagje naar het bos gingen. Hoewel we het niet van tevoren hadden afgesproken, hing de seksuele spanning in de lucht. We zaten nog volop in de beginfase waarin je alleen maar aan elkaar wilt zitten. Na een tijdje besloten we het pad te verlaten en het bos in te lopen om een rustig plekje te zoeken waar we ongestoord ons gang konden gaan.

Naast een omgevallen boomstam begonnen we heftig te zoenen en al snel lagen al onze kleren op een hoopje naast ons. Terwijl ik met dichte ogen volop aan het genieten was, voelde ik Steven opeens compleet verstijven. Ik opende mijn ogen en hij zag eruit alsof hij een spook zag. Ik draaide me om en zag nog net een man wegrennen.

Terwijl wij seks hadden, had die kerel zich staan aftrekken. Op ons! Toen hij zag dat mijn vriend hem doorhad, rende hij meteen weg. Ik kon wel door de grond zakken. Steven trok snel zijn broek aan en is er nog achteraan gegaan, maar die man was al verdwenen. Ik vind het nu wel grappig, maar op dat moment zat de schrik er goed in. Steven kan er nog steeds niet om lachen overigens. Na die middag hebben we seks maar even voor het bed bewaard.”

"Hij schoof mijn zomerjurkje omhoog en trok mijn slipje uit"

Op de blaren zitten
Nikki
(23): “Het was ontzettend druk bij de strandtent waar die avond een feest was. Samen met een paar vriendinnen had ik al heel wat cocktails achterover geslagen toen ik Mark zag staan. Hij was lang, zongebruind en nonchalant zomers gekleed in teenslippers, een korte broek en mooi shirt. Na wat blikken over en weer kwam hij naar me toe. Binnen no time waren we aan het dansen en zoenen.

De alcohol in combinatie met de warmte zorgde ervoor dat ik enorm hitsig werd. Toen het begon te schemeren besloten we een stuk over het strand te wandelen. Van het één kwam het ander en terwijl we door de duinen liepen, leek het erop dat we een perfect afgelegen plekje hadden gevonden.

Hij schoof mijn zomerjurkje omhoog en trok mijn slipje uit, terwijl hij bovenop me kwam liggen. Na ongeveer vijf minuten kreeg ik opeens een enorm branderig gevoel op mijn billen. Het ‘zachte gras’ waarop we lagen, bleken brandnetels te zijn. De rest van de avond heb ik, letterlijk, op de blaren gezeten. Mijn billen zaten vol grote, rode bulten. Niet sexy!”

Stille waters
Sandra
(25): “Het was een paar zomers geleden, toen er zo’n enorme hittegolf was. Niek was een jongen die ik een paar maanden daarvoor had leren kennen. Onze relatie was niet per se serieus. We wisten allebei dat we tussendoor ook anderen zagen. Toch kwamen we elke keer weer bij elkaar uit. Die dag wilden we wat leuks doen, maar hadden we geen zin in een overvol strand of middag in het park, zonder mogelijkheid tot verkoeling. Daarom besloten we een eindje te rijden en eropuit te gaan met het bootje van Nieks vader. Ondanks het mooie weer was het rustig op het water. Het was echt een perfecte dag.

We zwommen wat, dronken rosébier en leken het rijk voor ons alleen te hebben. De boot hadden we stilgelegd en terwijl ik wat lag te zonnen, begon Niek mij opeens overal te zoenen. Dat we buiten waren, het water op de achtergrond hoorden kabbelen en de warme zon op mijn huid scheen, vond ik extra opwindend.

Waar we normaal altijd vrij heftige seks hadden, was het nu romantisch en lief. Niek en ik zijn uiteindelijk allebei iemand anders tegengekomen, maar altijd als ik op het water ben, denk ik nog terug aan die ene keer. Misschien moet ik met mijn huidige vriend ook maar eens gaan varen.”

"Ik had al een jaar lang geen seks meer gehad"

Ondeugende ogen
Jet (35):
“Mijn huwelijk en gezinsleven voelden al ruim twee jaar als een sleur. Mijn man en ik werkten allebei hard, hadden het druk met onze kleine kinderen en waren altijd te moe voor seks. Tenminste, dat zeiden we tegen elkaar. De waarheid was dat we seksueel op elkaar uitgekeken waren. Toen ik met mijn beste vriendin een weekend naar Barcelona ging, wist ik op voorhand al dat ik me zou ‘misdragen’.

Vanwege de plotselinge hitte werd onze bescheiden hotelkamer omgeboekt in een ruim appartement met ieder een eigen slaapkamer. Het leek wel een voorteken. De eerste nacht gingen we keurig op tijd naar bed, de tweede nacht maakten we nieuwe Spaanse vriendinnen en pas de derde en laatste nacht ontmoetten we in een tapasbar een paar charmante vrienden, een stuk jonger dan wij. Ik had mijn oog direct laten vallen op Oscar.

We keken elkaar aan in de bar en direct was duidelijk dat hij het die nacht zou worden. In mijn mojito-waas vond ik hem een jongere versie van Javier Bardem met ondeugende, sprankelende ogen. Ik had al een jaar lang geen seks meer gehad, ik was ver van huis en het kon me werkelijk niets meer schelen, deze nacht ging ik gewoon genieten van seks.

"Hij liet me opwindende dingen zeggen in het Spaans"

Mijn vriendin wist van mijn droevige seksleven en hoezeer ik ernaar verlangde weer eens aangeraakt te worden. Ze wist dus precies wat er ging gebeuren en ook al vond ze het niet heel netjes, ze liet mij mijn m’n gang gaan.

De seks was mindblowing. Hij liet me opwindende dingen zeggen in het Spaans en zei wel tien keer hoe aantrekkelijk hij me vond. Ik was serieus bang dat ik het verleerd was, maar in de armen van die onbekende jongen voelde ik me op en top sexy en vrouwelijk. De volgende dag, in het vliegtuig, vroeg mijn vriendin me hoe het met me was. Mijn man en kinderen zouden me over een paar uur ophalen op Schiphol.

Ik moest tot mijn schrik bekennen dat ik niet eens last had van een schuldgevoel. In tegendeel, ik voelde me geweldig. Ik was weer aangeraakt en wilde nu mijn man ook weer aanraken: die onenightstand gaf een nieuwe impuls aan ons seksleven."

Wild verzetje
Miriam
(35): “Ik ben niet zo into seks voor één nacht, er moet toch wel wat meer zijn dan alleen lust wil ik op een man vallen. Maar toen ik een tijdje vrijgezel was, na twee vermoeiende relaties, had ik behoefte aan een wild verzetje en beleefde ik mijn eerste onenightstand.

Het was tijdens een van de vele feestjes op het Film Festival in Rotterdam. Verveeld stond ik wat langs de dansvloer tot ik in de zwetende massa een wel erg leuke jongen zag staan. Zwart haar, slank, knappe kop. Na wat heen-en-weer-gestaar danste hij mijn kant op, pakte me zonder wat te zeggen om mijn middel, drukte zijn voorhoofd tegen het mijne en danste zwoel tegen me aan.

"Joris – een gigolo – was hier speciaal voor mij!"

Na vijf minuten stonden we heftig te zoenen. We klokten onze drankjes naar binnen en vertrokken vrijwel meteen richting mijn huis. Kleren uit en naar bed, we hadden urenlang seks. Hij was een goede kusser. Ik herinner vooral zijn prachtige, gladde lijf en de enorme tattoo van een draak op zijn arm. Hij bleef slapen, maar de volgende ochtend hadden we even weinig tekst als de avond ervoor.

Hij vertrok, zonder dat we telefoonnummers of e-mailadressen uitwisselden. Ik wist alleen zijn voornaam, die ik inmiddels vergeten ben. Het was leuk, precies zoals een onenightstand moet zijn. Seks, niet meer dan dat.’

P(l)aydate
Susanne (32): “Het was vrijdagavond en ik had me net met een glas wijn en een dekentje geïnstalleerd op de bank voor een rustig avondje toen de bel ging. Twee vriendinnen stonden in de deuropening, vergezeld door een heerlijk uitziende man. Met de woorden ‘hij is helemaal voor jou’, lieten ze hem bij me achter.

Al snel werd me duidelijk wat de bedoeling was van dit bezoek. Joris – een gigolo – was hier speciaal voor mij! Een paydate dus. Even moest ik wennen aan het idee, maar ik besloot de avond op me af te laten komen. Joris stelde me op mijn gemak en masseerde en verwende me op de bank.

Daarna hebben we het boven afgemaakt. Hij kende leuke ‘trucjes’ om me nog intenser te laten genieten en juist omdat hij voor mij een onbekende was, durfde ik meer dan normaal. De seks was heerlijk en ongelooflijk opwindend. Joris was een echte prof: ik had het niet willen missen.”

"Ik had geen enkele ervaring met vrouwen en al helemaal niet met trio's”

Vriendinnenfeestje
Meike (25):
“Tijdens een avondje stappen met een vriendin, liepen we een studiegenoot van haar tegen het lijf. Ze bleek biseksueel, net als mijn vriendin. We besloten te proosten op een heel gezellige avond. Mijn vriendin en haar klasgenoot zagen elkaar duidelijk zitten en al snel zoenden ze.

Ik voel me niet aangetrokken tot vrouwen, maar raakte opgewonden van dit tafereel. Al snel zoenden we samen, om en om. Het voelde voor mij heel vertrouwd en er was echt chemistry tussen ons die avond. Na nog wat drankjes, gegiechel en subtiele aanrakingen, pakten we onze jassen om te gaan. We wilden alle drie overduidelijk meer, dus hoe sneller we bij mijn vriendin thuis waren, hoe beter.

Daar aangekomen was de spanning inmiddels hoog opgelopen. We sprongen op bed en kleedden elkaar uit, waarna we van alles met elkaar deden. Het was superopwindend. Ik heb me geen moment verlegen gevoeld, al had ik geen enkele ervaring met vrouwen en al helemaal niet met trio's.”

"Loop je even mee naar de backstage ruimte?"

In de kluis
Valerie (21):
“Ik was backstage aan het werk als model dresser (doorpas en aankleding modellen, red.) op een groot evenement in de Beurs van Berlage. Na de show mengde ik me tussen het publiek om nog een paar uurtjes van het evenement mee te pikken. Al snel liep ik een van de modellen tegen het lijf. Tijdens het werken had ik hem niet gesproken, maar nu raakten we in een heel leuk gesprek.

Het viel niet te ontkennen dat hij er supergoed uitzag en het was me snel duidelijk dat hij een ontzettende charmeur was, waar ik erg van genoot. Opeens was daar een directe toenaderingspoging. ‘Loop je even mee naar de backstage ruimte? Mijn tas staat daar nog.’ Natuurlijk wilde ik dat! De twinkle in zijn ogen zei mij genoeg. De backstage ruimte was beneden, bij de oude beurskluizen. Toevallig stond een van de kluisdeuren open. We keken elkaar aan en liepen snel de kluis in.

Het was er heel donker, wat het nog spannender maakte. Ineens voelde ik twee handen om mijn heupen. We zoenden gepassioneerd en intussen knoopte hij mijn broek los. Al snel ontdeed hij zich ook van zijn eigen jeans en draaide hij mij met mijn gezicht naar de muur. Toen ging hij achterlangs bij me naar binnen. En zo snel als het begon, zo snel was het ook weer voorbij. De seks was heel heftig en spannend, vooral omdat we makkelijk betrapt konden worden. Een bijzondere ervaring.”

Dit artikel stond in het zomerboek van Glamour. Meer van dit soort verhalen lezen? Je scoort nu een jaarabonnement op Glamour voor € 38 én je krijgt er een Cluse-horloge t.w.v. € 128,34 bij cadeau.

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten