Het ene koppel beweert uren lang achter elkaar steamy sex te hebben, terwijl de ander er eerlijk voor uitkomt dat het vaak een vrij korte vrijpartij is bij haar thuis. De hamvraag: maar wat is dan het gemiddelde?

Aha, zolang houden we het gemiddeld vol in bed

Doe eens een gokje?

Het ene koppel beweert uren lang achter elkaar steamy sex te hebben, terwijl het andere koppel er eerlijk voor uitkomt dat het vaak een vrij korte vrijpartij is bij hun thuis. De hamvraag: maar wat is dan het gemiddelde? 

Gemiddelde vrijpartij
Psycholoog Brendan Zietsch heeft het onderzocht. Mocht jij denken dat de sex tussen jou en je lief daadwerkelijk uuuuuuuuuuuren duurt? Dan moeten we je helaas slechts nieuws brengen. Want de gemiddelde vrijpartij duurt 5 minuten en 4 seconden (jep, zo kort dus). 

Stopwatch sex
De pyscholoog, die aan de Universiteit van Queensland werkt, heeft middels een stopwatch onderzoek gedaan. Brendan vroeg verchillende koppels om met een stopwatch (lekker kneuterig) bij te houden hoelang de sex daadwerkelijk duurde - voor- en naspel niet meegrekend. Uiteraard was dit nogal verschillend per stel. Zo waren er koppels die krap 33 seconden volhielden, maar ook stellen die het 44 minuten volhielden, schrijft Daily Mail

Ontdekking
De pyscholoog deed een opvallende ontdekking. Want als een man een condoom draagt of besneden is, maakt dat totaal geen verschil met hoelang de sex duurt. Dit is om het even. Er was tevens weinig verschil tussen verschillende culturen en nationaliteiten. De sex duurt overal ter wereld ongeveer even lang. Maar uiteraard spant één land de kroon; volgens het onderzoek houden mensen in Turkije het rond de 3 minuten en 7 seconden vol, dat ligt onder het wereldwijde gemiddelde. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten