Deze op afstand bestuurbare seksspeeltjes kunnen voor hem én voor haar gebruikt worden.

Deze op afstand bestuurbare seksspeeltjes zijn perfect voor een lange afstandsrelatie

Wat nou 'langeafstandrelaties werken niet'?


Als je dacht dat langeafstandrelaties betekenen dat je samen geen seks meer kunt hebben, dan hebben we goed nieuws voor je. Er bestaan namelijk op afstand bestuurbare seksspeeltjes: voor hem én voor haar.

For him and her
Het Nederlandse bedrijf KIIROO heeft dé oplossing voor partners die ver van elkaar verwijderd zijn, maar wel seks willen hebben. Of voor partners die iets nieuws en spannends willen uitproberen. De seksspeeltjes die je op afstand kunt besturen hebben zelfs een eigen benaming gekregen: teledildonics. Het bedrijf bracht voor haar de Pearl en voor hem de Onyx uit.

De Fleshlight-sleeve
Waar de Pearl werkt als een standaard vibrator, functioneert de Onyx als een Fleshlight-sleeve. Niet helemaal thuis in de mannelijke seksspeeltjesscene? De Fleshlight-sleeve is een surrogaat vagina in een soort zaklampvorm (vandaar de woordspeling: flesh en flashlight). Voor mannen moet dit masturbatiespeeltje net als een vagina voelen.

In control
We weten dus hoe de seksspeeltjes er op zichzelf uitzien. Maar hoe werken ze nu op afstand? De teledildonics kunnen bestuurd worden met een app op je telefoon. Het enige dat je dus verder nodig hebt, is wifi. Op die manier kan je partner je vibrator aansturen terwijl hij aan de andere kant van de wereld zit en kun jij dat voelen op je slaapkamer, kilometers van hem vandaan.

Vijf manieren
Nieuwsgierig geworden en wil je ook à la Fifty Shades of Grey een vibrator die op afstand te besturen is? We hebben een betaalbare teledildonic voor je uitgezocht. Met My Secret Lover kun je vijf verschillende acties uitvoeren. Zo kun je door je telefoon te schudden de vibraties laten toenemen en kun je de snelheid van de vibrator aanpassen op muziek die je draait.  

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten