Vreemdgaan is natuurlijk een no go, maar toch doen wij vrouwen het regelmatig. Natuurlijk zijn hier verschillende redenen voor, maar wat zijn die redenen dan? Dat is ook wat datingsite Victoria Milan zich afvroeg.

Dit is de voornaamste reden dat wij vrouwen vreemdgaan

Spoiler: het sleutelwoord is seks

© Getty Images

Vreemdgaan is natuurlijk een no go, maar toch doen wij vrouwen het regelmatig. Natuurlijk zijn hier verschillende redenen voor, maar wat zijn die redenen dan? Dat is ook wat datingsite Victoria Milan zich afvroeg. Daarom heeft de website onderzoek gedaan naar wat wij vrouwen nou écht willen.

Victoria Milan is een datingsite voor mensen die getrouwd, of in ieder geval gebonden zijn. Ze hebben onder 3147 vrouwen onderzoek gedaan naar de seksuele behoeftes van ons vrouwen. Maar liefst zeven op de tien vrouwen zegt niet voldoende seksueel bevredigd te worden door hun vaste partner. We willen dus meer seks. En als onze partner ons niet voorziet in onze behoeftes, zoeken we het ergens anders.

Weinig orgasmes
Bijna tweederde van de vrouwen krijgt bij hun minaar meer orgasmes dan wanneer ze seks hebben met hun eigen partner. Twintig procent zegt zelfs regelmatig te doen alsof ze een orgasme krijgt van haar vriend. Bijna de helft van de deelneemsters zegt zowel de lichamelijke als de emotionele band met hun wederhelft te missen.

Less is more?
Op de vraag wat ze het meest missen tussen de lakens, antwoordt het grootste deel: dat ze niet voldoende (orale) seks krijgen. Voor twintig procent is het gebrek aan orale seks en een reden om hun behoeftes elders te zoeken.

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten