We hebben allemaal snel een crush op badboys, maar hoeveel beter is het eigenlijk om een mama's kindje aan de haak te slaan? Glamour zet 5 redenen op een rij waarom ze geschikt dating material zijn.

Dit is waarom je beter met een mama's kindje kan daten dan een badboy

Let maar op, in een mama's kindje kun je de ware vinden...

We hoeven je niet meer te vertellen dat een hoop vrouwen een crush hebben op badboys. Ze zijn stoer, onbereikbaar en laten je jagen, iets waar wij dames wel van houden. Maar hoe interessant ze ook zijn, je eindigt altijd met lege handen.

Hoe anders is dat met mannen die misschien ietsje minder stoer zijn, maar wel een groot hart hebben. De zogeheten mama's kindjes. Het type man dat een goede band heeft met zijn moeder en haar wekelijks een bezoekje brengt. Hij vraagt haar zo nu en dan om raad en is altijd present op haar verjaardag.

Een watje? Dat is misschien je eerste reactie, maar geloof ons: in een mama's kindje kan je (uiteindelijk) de ware vinden. Glamour zet 5 redenen op een rij waarom je open moet staan voor dit type familiemannen.

1 Een mama's kindje is niet bang om zijn emoties te tonen
Een goede band met de familie houdt vaak in dat je alles aan elkaar kan vertellen. Ook als het wat minder goed gaat in het leven. Het mama's kindje heeft dit van huis uit meegekregen. Hij zal niet dichtklappen als hij zich niet goed voelt, maar erover praten met je.

2 Een mama's kindje waardeert vrouwen
Hij zal je nooit negeren op WhatsApp, het mama's kindje. Want de band met zijn moeder heeft ervoor gezorgd dat hij respect heeft voor vrouwen. Hoe fijn is dat, voor de verandering!

3 Ook voelt hij zich helemaal chill bij dames
Alle tijd die hij doorbrengt bij zijn moeder (en misschien ook zussen) werpt zijn vruchten af. Hij is helemaal zichzelf bij jou. Dat in tegenstelling tot een hoop andere mannen, die zich niet zo snel op hun gemak voelen bij vrouwen en niet weten wat ze moeten zeggen. Awkward.

4 Een mama's kindje wil niet alleen maar seks
Omdat hij respect heeft voor vrouwen, kijkt hij verder dan alleen het uiterlijk en zijn seksuele behoeften (dit in tegenstelling tot De Badboy). Hij ziet je niet als object, maar als mens. 

5 Een mama's kindje neemt jouw adviezen serieus
Hij luistert goed naar het advies van zijn eigen moeder, jouw advies is daarom iets wat hij snel serieus zal nemen en zal overdenken. Dat is een stuk beter dan die opgetrokken wenkbrauwen wanneer jij je mening geeft, toch?

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten