De Lelo Sona is een fijn apparaat. Na enig speurwerk op internet blijkt het merk Lelo de Ferrari onder de viberators.

Glamour test de Lelo Sona vibrator

"The vibrations are so powerful it would probably leave your clit in a coma."

Je bent tegenwoordig eerder uitzondering dan regel wanneer je geen speeltje in je ondergoedla heb liggen. Toch voelt het gek om de eerste woorden over een vibrator te typen.

Ferrari onder de vibrators
Laat ik met de deur in huis vallen (ik had hier een soortgelijke woordspeling kunnen maken, maar ik heb me voorgenomen dit heel serieus aan te pakken.) De Lelo Sona is een fijn apparaat. Na enig speurwerk op internet blijkt het merk Lelo de Ferrari onder de viberators. De prijs van de Sona is met € 69 (via Bol.com) daarom een grote uitzondering voor het merk. Normaliter kost een apparaat van dit merk rond de € 120. Zie het als een fijn instapmodelletje.

'Besturen'
Het roze speeltje van zacht siliconen materiaal heeft drie knoppen. Met één regel je de vibratie modus, met de andere twee bepaal je de hevigheid van de trillingen. Verder heeft het apparaat 8 instellingen, waarmee je het ritme van de stimulatie telkens kunt aanpassen. 

Sonische golftechnologie
Je hoeft het apparaat niet te bewegen. Doordat de vibrator sonische golftechnologie gebruikt, krijgt je clitoris een stimulatie. De makers van het apparaat beweren dat dit 75% meer is dan ander speelgoed op de markt. Die belofte nemen we maar voor lief aan, bij het gebrek aan genoeg vergelijkingsmateriaal.

Clit in coma
Het web lijkt er over eens te zijn: je orgasme met de Lelo Sona is intens. Dat maakt de kans dat je met het apparaat meerdere hoogtepunten bereikt klein. Of zoals mijn Amerikaanse collega's van Glamour omschrijven: "The vibrations are so powerful it would probably leave your clit in a coma."

Praktische gedeelte
De Lelo Sona wordt geleverd met een USB kabel, waardoor je 'm heel makkelijk oplaadt zonder gestoei met batterijen. En ik moet toegeven: de stijlvolle verpakking verraste me op een positieve manier en voelt als een cadeau. Wie durft 'm te vragen met de kerstdagen?

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten