Niet iedereen heeft ze: de twee kuiltjes in je onderrug, ook wel Venuskuiltjes genaamd. Heb je ze wel? Dan mag je jezelf waarschijnlijk gelukkig prijzen met een goed seksleven.

Kuiltjes in je rug? Dan heb je waarschijnlijk een goed seksleven

Oeh-la-la


Niet iedereen heeft ze: twee symmetrische kuiltjes in je onderrug, ook wel venuskuiltjes genaamd. Heb je ze wel? Dan mag je jezelf waarschijnlijk gelukkig prijzen met een goed seksleven. 

Genetisch bepaald
De kuiltjes vormen de verbinding van het heiligbeen met het darmbeen. Deze verbinding wordt het sacro-iliacale gewricht genoemd. Daar zitten geen spieren, waardoor er bij sommige mensen dus twee kuiltjes onstaan. Of je de kuiltjes wel of niet hebt ligt aan je lichaamsbouw én is genetisch bepaald. 

Snelle bloedcirculatie
Zitten er bij jou inderdaad twee kleine 'deukjes' in je rug? Dan mag je in je handjes knijpen. Allereerst omdat veel mannen venuskuiltjes reuze sexy vinden, en ten tweede omdat je makkelijker orgasmes schijnt te krijgen dan mensen zonder. De kuiltjes zouden er namelijk op wijzen dat je een snelle bloedcirculatie hebt en de circulatie op die plek zou er weer voor zorgen dat je eerder een hoogtepunt kan bereiken. Een ode aan de kuiltjes dus, hurray!

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten