Uit Brits onderzoek blijkt dat millennials (geboren tussen 1980 en 2000) een avontuurlijker seksleven hebben dan voorgaande generaties.

Millennials experimenteren wat af in de slaapkamer, blijkt uit onderzoek

Busted


Betrapt. Grote kans dat je anale seks wel eens hebt uitgeprobeerd, ervan uitgaande dat je een millennial bent. 

Slaapkamergeheimen
Uit Brits onderzoek blijkt namelijk dat millennials (geboren tussen 1980 en 2000) een avontuurlijker seksleven hebben dan voorgaande generaties. Je ouders en grootouders dus. Disclaimer: het onderzoek is alleen uitgevoerd onder jonge hetereoseksuele Britten. 

Hoe avontuurlijker? 
Ruim één op de tien tieners heeft op zijn achttiende anale seks gehad. Bij jongeren tussen de 22 en 24 ligt dat percentage nog hoger. Het aantal is drie keer zo hoog als in het onderzoek in 1990. 

Experimenteren 
Vaginale en orale seks zijn nog wel altijd de 'populairste' vormen van seks, maar ook daarin, qua standjes en speeltjes, wordt volop geëxperimenteerd. Logisch, zeggen deskundigen: jongeren zijn vergeleken bij vorige generaties veel opener, ook op het gebied van seks. Er zijn bovendien minder vooroordelen over 'Netflix and chill' (om even in de millennialsferen te blijven) en wat betreft avontuurlijk gedrag in de slaapkamer. Tel daar internet en televisie bij op, waar mensen dingen te zien krijgen waar ze vroeger niet naar konden kijken, en je hebt de verklaring. 

Like a virgin
Verrassend: de leeftijd waarop mensen voor het eerst de lakens met iemand delen, is niet veranderd ten aanzien van het onderzoek in de jaren '90. Die ligt in Groot-Brittanië rond de 16 jaar. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten