Je kunt tegenwoordig uit een hoop verschillende soorten anticonceptie kiezen. Misschien wel zoveel, dat je de bomen door het bos niet meer ziet. Want wat past nou echt het beste bij jou lichaam? Deze website helpt je op weg.

Op zoek naar anticonceptie die écht bij jouw lichaam past? Deze website helpt je op weg

Of het nou de prikpil, het spiraaltje of het implantaatstaafje is

Je kunt tegenwoordig uit een hoop verschillende soorten anticonceptie kiezen. Misschien wel zoveel, dat je de bomen door het bos niet meer ziet. Want wat past nou echt het beste bij jouw lichaam? En welk soort anticonceptie zou je het liefst gebruiken?

Gelukkig is er een website in het leven geroepen die antwoord geeft op al je vragen. Je kunt ook een vragenlijst invullen, waaruit blijkt welk type anticonceptie het meest geschikt is voor jou. Of het nou de prikpil is, een spiraaltje of een implantatiestaafje: de Keuzehulp geeft duidelijkheid. 

En o ja, ook fijn: je ziet ook meteen wat de anticonceptie voor je zou gaan kosten. Kan je mooi meenemen in de keuze die je maakt. 

Let wel: de website vzorgt ervoor dat je goed geïnformeerd de spreekkamer binnenloopt.  Het vervangt niet een consult met de huisarts.

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten