Ben jij al een tijdje single, en begeef je je in de wereld van het (online) daten? Er is een nieuwe trend op komst, waar je je maar beter voor kunt bergen. Tenzij jij hetzelfde wilt uiteraard.

Singles wees op je hoede voor het datingfenomeen 'breadcrumbing'

Better safe than sorry!

© Foto: Instagram @leofaria


Ben jij al een tijdje single, en begeef je je in de wereld van het (online) daten? Er is een nieuwe trend op komst, waar je je maar beter voor kunt bergen. Tenzij jij hetzelfde wilt uiteraard.

Lokaas
Na 'ghosten' (wanneer je date na intensief constant plosteling van de radar verdwijnt, red.) is er nu 'breadcrumbing' neergestreken in de date scene. Volgens online woordenboek Urban Dictionary betekent breadcrumbing 'het versturen van berichtjes met een flirterige toon, die voor jou heel vrijblijvend zijn, in de hoop dat je een sekspartner kan lokken. En daar wil je dan eigenlijk niet echt serieuze moeite voor doen'.

Kruimeltje hier, kruimeltje daar
Het werkt dus als volgt: af en toe krijg je een berichtje van die persoon in kwestie, wat ervoor zorgt dat je nét genoeg interesse in die persoon houdt, maar ook niet denkt dat ook maar in de richting van een relatie kan komen. Op het moment dat de broodkruimelaar denkt dat jij de interesse zal gaan verliezen door het 'weinige' contact, laat hij/zij een 'broodkruimeltje' vallen waardoor je weer wordt meegzogen in het hele (kat en muis) spelletje. Goed om te weten!

Floor

Floor Gijsbertse

– Floor leeft volgens het credo "je kunt nooit genoeg bohoblouses hebben", is parttime dromer en fulltime schatzoeker. It-girls als Jeanne Damas en Pernille Teisbaek vullen haar want to have-lijstje. Ze droomt ervan ooit een boek te schrijven.

Volg Floor op instagram

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten