Bringing GLAMOUR into your daily life!

Waarom slimme jongens de beste vriendjes zijn

Talk nerdy to me!

© Instagram @newcinema_es

Wanneer we aan het daten slaan selecteren we op verschillende eigenschappen: een knappe kop, een prettig karakter, niet te introvert, niet te aanwezig. Maar waarom gaan we niet gewoon voor de slimme, nerdy jongen?

En dan hebben we het niet over muffig nerdy, maar eerder oerslimme jongens. Want jongens waarbij intelectualiteit uit hun poriën vloeit, zijn vaak de allerbeste vriendjes om te hebben. Glamour legt uit waarom:

Ze weten iets over alles
Je kunt het zo gek niet bedenken of een slimme jongen heeft genoeg informatie over het onderwerp in huis om een zaal te doen zwijgen. Je bent niet alleen geboeid door zijn gefascineerde verhalen, maar leert ook nog eens heel veel. Over wetenschap, de politiek of interessante feitjes in het algemeen.

Geen bad boys
Hoe vaak heb je na een Tinder date gedacht "hoe krijg ik het toch voor elkaar om weeeeer met een bad boy lallend in de kroeg te belanden?". Precies dat. Slimme jongens zijn vaak lief, attent en bloedeerlijk(althans de meeste. Slimme jongens hebben iets onschuldigs, en dat is naast heel verfrissend ook nog gigantisch waar. Wees eens eerlijk, hoeveel nerds ken jij die bad boys zijn? Juist.

Luisterend oor
Slimme jongens luisteren écht naar je. Ze zullen na één date onthouden dat je lievelingssnoep zure matjes zijn en je cavia Mevrouw Jansen heet. Want waar andere jongens aan het bedenken zijn hoe ze jou hun slaapkamer in kunnen listen, zijn nerds bezig om het je zo goed mogelijk naar de zin te maken en adviezen te geven als jij daar om vraagt.

4

Emotioneel ontwikkeld
We kunnen het ontkennen, maar vrouwen zijn nou eenmaal emotionele wezens. En dan is het handig als je en vriendje aan de haak slaat die dat aan kan, een beetje levelt op emotioneel niveau. Slimme jongens zijn niet alleen intellectueel intelligent, maar hebben vaak op emotioneel vlak ook een voorsprong, in vergelijking met hun mannelijke leeftijdsgenoten.

5

Verrassingen
Heb je nog steeds dat pakket met origamidieren liggen dat je van je ex hebt gekregen? Grote kans dat het komt doordat het totaal niet jouw ding is. Het was een lief gebaar, maar wat moet je ermee? Slimme jongens daarentegen zullen veel harder nadenken over het meest geschikte kado voor jou. Ze zullen nadenken of hun kado wel bruikbaar is, of je het misschien al in de kast hebt liggen en of het wel bij je past. Het kado móet dan haast wel 89 procent slagingskans hebben. Jij blij, hij blij!
 

Floor

Floor Gijsbertse

– Floor leeft volgens het credo "je kunt nooit genoeg bohoblouses hebben", is parttime dromer en fulltime schatzoeker. It-girls als Jeanne Damas en Pernille Teisbaek vullen haar want to have-lijstje. Ze droomt ervan ooit een boek te schrijven.

Volg Floor op instagram

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten