Een one-night-stand kan nog wel eens voor ongemakkelijke situaties zorgen, want hoe gedraag je je nou op, tijdens en na zo’n moment? Speciaal voor deze penibele toestanden hebben we de one-night-stand-etiquette in het leven geroepen.

Dit zorgt ervoor dat een one-night-stand niet awkward wordt

Want man, man, wat kán het awkward zijn

© weheartit

Een one-night-stand kan nog wel eens voor ongemakkelijke situaties zorgen, want hoe gedraag je je nou op, tijdens en na zo’n moment? Speciaal voor deze penibele toestanden hebben we de one-night-stand-etiquette in het leven geroepen.

1De day after
Wanneer je meteen de benen neemt, zorg je voor een awkward situatie. Als je hem ziet zitten, is een tweede afspraak heus niet ondenkbaar. Zorg alleen dat je je niet mega ongemakkelijk gedraagt. Ook voor hem is het even wennen om naast een vreemde vrouw wakker te worden.

2“Ik doe dit normaal nooit”
Dit is echt het ergste wat je kunt zeggen. Want als je dit zegt, denkt hij dat je aan de lopende band one-night-stands hebt. Zelfs als je het écht normaal nooit doet, kun je dit beter voor je houden. Waarom zou je jezelf verontschuldigen voor het feit dat je een leuke nacht hebt met een leuke vent?

3Ontbijt struggle
Het kan nooit kwaad om een ontbijtje aan te nemen, je hebt immers de nacht bij hem doorgebracht. Maar er is wel één valkuil: blijven plakken. Voor een man is er niks irritanter dan een onbekende vrouw die eindeloos blijft hangen na de eerste nacht samen. Op een gegeven moment zal hij zelfs excuses bedenken om je de deur uit te krijgen. “Ik moet ineens naar de tandarts.” Op zondag.

4Verwacht niet teveel
Er zijn veel mannen die alleen op seks uit zijn. Dit is helemaal niet erg, maar houd dit wel in je achterhoofd.

5Wacht tot hij jou appt
Het is beter om te wachten tot hij contact met jou opneemt. Ook al duurt het wat langer dan je had gehoopt. Wanneer je twee volle dagen niks van hem hebt gehoord, kun je eventueel contact met hem opnemen. Maar het is altijd beter als hij jou een berichtje stuurt.

6The second date
Als je alleen seks wilt, is het geen probleem om weer met hem tussen de lakens te duiken.  Als je meer wilt dan alleen seks, ga dan op de tweede date niet met hem naar bed. Zo geef je hem de signalen dat je een makkelijke prooi bent, die hij belt als hij zin heeft.

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten