Met deze seksspeeltjes kom je heel zen je (zelf-)quarantaine door

'De vibrator geeft intense trillingen, die je meerdere orgasmes kan laten bezorgen'

young woman reaching for vibrator
Ashley Armitage / Refinery29 for Getty ImagesGetty Images

Nu we allemaal massaal thuis zitten hebben we meer me-time dan ooit tevoren. Hoog tijd om daar eens goed gebruik van te maken; neem de tijd om jezelf in je behoeftes te voorzien met een van deze tips om te ontspannen, terwijl je in zelf-quarantaine zit. En nu je datinglife misschien op een wat lager pitje staat, komt een seksspeeltje ook goed van pas.

Leukste seksspeeltjes

Het is niet raar om fun te hebben met een seksspeeltje. Niet overtuigd? Misschien helpt het om te weten dat meerdere mensen het doen. Dat er niet veel over wordt gekletst, betekent niet dat jij als enige met sex toys aan de slag gaat. Zo gebruikt 69 procent (!) minstens een keer per maand een speeltje. Een derde gebruikt 'm zelfs wekelijks.

P.S. lees om in de mood te komen Glamour's Avond Avonturen of gebruik deze apps vol erotische verhalen. Enjoy yourself!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Womanizer - DUO
Womanizer

De naam zegt het al: de Womanizer DUO zorgt voor dubbel genot. De luchtdrukstimulator prikkelt de clitoris en de G-spot stimulator prikkelt - je raadt het al - de G-spot. Je kunt de twee krachtige motoren apart bedienen. Het luchtdruk-deel kent twaalf standen en het G-spot-deel is voorzien van tien standen.

SHOP NU!

2 Rosy Gold - Nouveau Wand Massager
Rosy gold

Deze mooi uitziende Rosy Gold Nouveau Wand Massager is een ideaal speeltje, waar je creatief mee kunt zijn. De vibrerende kop heeft tien standen waarmee je naast je clitoris ook andere gevoelige delen van je lichaam (je tepels, bijvoorbeeld) kunt stimuleren.

SHOP NU!

3 EZlove - Tarzan Vibrator
Ezlove

Deze opvallende vibrator ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook een echte kwaliteitsvibrator. De Tarzan geeft driedubbel genot en stimuleert je clitoris, vagina en G-spot. Deze vibrator is twintig centimeter lang, flexibel en heeft een gebogen, geribbelde eikel-top die de G-spot stimuleert.

SHOP NU!

4 We Vibe - Melt Rosa
We Vibe

Deze high tech We Vibe Melt vibrator kun je aansturen vanaf de We-Vibe app. Fijn om zelf te doen, maar ook spannend om je partner van afstand te laten bepalen wat jij voelt. De Melt stimuleert je clitoris met zuigende en zachte trillingen en beschikt over twaalf vibratieprogramma's.

SHOP NU!

5 Electradeel - Komkommer dildo
Electradeel

Deze fun komkommer dildo van Electradeel is verpakt in een komkommeromhulsel en heeft noppen over de gehele lengte voor extra prikkels. De nep-penis kan vloeistoffen opnemen en weer uitspuiten als je erin knijpt, voor extra pleasure.

SHOP NU!

6 Lelo - Soraya vibrator
Lelo

De elegante Soraya vibrator van Lelo is 's werelds eerste dual action vibrator. Er zitten acht verschillende standen op en hij is 100% waterdicht, hierdoor kun je hem gemakkelijk schoonmaken en zonder problemen onder water gebruiken.

SHOP NU!

7 Satisfyer - Pro Penguin Luchtdruk Vibrator
Satisfyer

Deze Penguin vibrator is een feestje om naar te kijken én om te gebruiken. Het apparaat geeft intense trillingen, dankzij de drukgolven en kan je meerder orgasmes achter elkaar bezorgen. Het product is waterdicht, waardoor je hem ook in de douche, het bad of in de hot-tub kunt gebruiken.

SHOP NU!

8 Lelo - Tiani vibrator
Lelo

De Tiani vibrator van Lelo is een high class sextoy met details van 24 karaat. Je moet voor dit speeltje diep in de buidel tasten, maar dan heb je ook wat; deze zachte vibrator heeft acht verschillende standen en is op afstand bestuurbaar dankzij de bijpassende afstandsbediening.

SHOP NU!

9 Toy Joy - Basics Thai Toy Beads
Toy Joy

Deze Toy Joy liefdesballetjes zijn speciaal ontworpen voor anale bevrediging. De balletjes lopen op in grootte, zodat je steeds dieper kunt gaan.

SHOP NU!

10 Teazers - Geribbeld Vibratie-Eitje
Teazers

Dit geribbelde zwarte vibratie eitje van Teazers beschikt over tien vibratiestanden. Het speeltje is eenvoudig te bedienen met de drukknop op het speeltje zelf én met de draadloze afstandsbediening.

SHOP NU!

11 WeVibe - Jive Vibrerend Ei
We Vibe

Dit We Vibe vibratie ei werkt via bluetooth en is comfortabel genoeg om de hele dag door te dragen. Bedien het speeltje zelf, of laat je partner jou op een onverwacht moment verrassen. Je hoeft je geen zorgen te maken over geluiden: het Jive ei is muisstil.

SHOP NU!

12 Prince Charming
seksspeeltjes
Bol.com

De Prince Charming dildo van Toyjoy, ziet er realistisch uit, maar voelt dankzij de zachte eikel ook levensecht. Deze dildo is twintig centimeter lang en heeft een stevig steunvlak aan de onderkant, waardoor hij ook eventueel handsfree kan worden gebruikt.

SHOP NU!

13 Teazers - Koppelvibrator
Teazers

Deze veelzijdige vibrator kan je op acht manieren gebruiken. De twee puntjes van de ring worden gebruikt voor een gerichte stimulatie van bijvoorbeeld de clitoris of tepels. De andere kant van de toy is vooral geschikt voor penetratie, zowel anaal als vaginaal. Ben jij niet alleen? De koppelvibrator kun je ook bij je partner, of samen met je partner proberen. Schuif de ring bijvoorbeeld om de penis en gebruik de achterkant van het speeltje anaal terwijl hij jou vaginaal penetreert. De vibrator heeft twee aparte motoren met ieder zeven standen, die in drie verschillende snelheden en vier patronen kunnen worden gebruikt.

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sex