Het nieuwe nummer van Glamour ligt weer in de winkel. Ons mei-issue staat in het teken van beauty. Met knapperd Gigi Hadid op de cover (plus haar favoriete adresjes in LA!) en heel veel fijne beauty tips & tricks voor een mooie huid en geweldig haar.

April 2017

Heel veel fijne beauty tips & tricks voor een mooie huid en geweldig haar

Het nieuwe nummer van Glamour ligt weer in de winkel. Ons mei-issue staat in het teken van beauty. Met knapperd Gigi Hadid op de cover (plus haar favoriete adresjes in LA!) en heel veel fijne beauty tips & tricks voor een mooie huid en geweldig haar. Maar ook: inner beauty. Journalist en plussize model Mayra wist jarenlang niet hoe dat moest, houden van jezelf, maar inmiddels zit ze beter in haar vel dan ooit. Ze deelt zeven waardevolle inzichten, van je emoties omarmen tot een social media-dieet.

Beauty kan ook wel eens mislukken. Eva (28) weet daar alles van, haar borstvergroting is mislukt. "Wat een ravage," zei de arts die de hersteloperatie uitvoerde. Want in de eerste operatie was alles misgegaan wat mis kon gaan. Verkeerd geplaatste implantaten, tepels die nauwelijks zichtbaar waren. En helse pijnen tot ruim een jaar na de operatie. Inmiddels is de boel hersteld en durft Eva eindelijk weer in de spiegel te kijken (en te seksen zonder T-shirt aan).

Verder in dit nummer: een interview met model Taylor Hill ("Ik schrik van mijn aantal instagramvolgers"), drie bekende bloggers over de liefde voor hun moeder ("Ik bel haar 5 keer per dag"), fijne mode voor op kantoor (pakken! overhemden!) én een shoot met het zusje van onze covergirl: Bella Hadid

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten