Van glitterjurken en flirtmakeup voor op de dansvloer, tot cocktailrecepten en interieurinspiratie voor vrolijke feestdagen. Verder in dit decemberissue:

December 2015

We love, love, love to party

We love, love, love to party, bij Glamour. Daarom in het nieuwe nummer zo’n 80 pagina’s feestvoer. Van glitterjurken en flirtmakeup voor op de dansvloer, tot cocktailrecepten en interieurinspiratie voor vrolijke feestdagen. Verder in dit decemberissue:

-    We doken in de wondere wereld der mannen en beschrijven de 8 meest voorkomende herentypen: van de strak-in-het-pak-man tot de zwerv- eh… hipster. Plus de voor- én nadelen mocht je een van die types aan de haak slaan.
-    Donker  model Lineisy Montero liep dit seizoen de meeste shows. Toch is diversiteit op de catwalk nog lang niet vanzelfsprekend. Glamour vroeg zich af hoe dat komt én wat de oplossing is.
-    Dit jaar vieren we Kerst met hét koppel van 2015; stylist Lizzy van de Ligt en columnist Yuki Kempees (inclusief gebraden kalkoen)
-    Op zoek naar een warme winterjas? Neem er een van faux fur! Miss G interviewde Hannah Weiland, de Britse ontwerpster van het geweldige nepbontjassen-label Shrimps. Alexa Chung en Poppy Delevingne zijn al fan.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten