Glamour’s kakelverse maartnummer staat volledig in het teken van mode. Een nummer vol inspirerende shoppings, de nieuwste beautytrends én een gigantische modeserie met Glamour’s covermodel (en het nieuwe gezicht van de catwalk) Dilia Martins.

Februari 2017

Glamour’s kakelverse maartnummer staat volledig in het teken van mode

Glamour’s kakelverse maartnummer staat volledig in het teken van mode. Een nummer vol inspirerende shoppings, de nieuwste beautytrends én een gigantische modeserie met Glamour’s covermodel (en het nieuwe gezicht van de catwalk) Dilia Martins. Natuurlijk staat het nummer ook bomvol verhalen die je wil lezen. Zo vertellen we je bijvoorbeeld dat hard werken nergens voor nodig is, beschrijven we negen typen minnaars (in welke categorie valt de jouwe?) en spreken we superster Dakota Johnson over haar spannende rol in ‘Fifty shades darker’, volgens haar een ‘honderd procent feministische film.'

Jet van Nieuwkerk schuift deze maand aan tafel met Gaby Blaaser, we kijken binnen in het huis van blogger/stylist Tiany Kiriloff en lees ook vooral hoe je voortaan je angsten kunt overwinnen… in je slaap.

Dit en nog veel meer (van de hoogtepunten van het nieuwe modeseizoen tot de beautytrend du moment) lees je in de nieuwste Glamour.

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten