Van megaveel shoppings en modeseries tot onze grootste jaarhoroscoop ooit- de nieuwste Glamour staat vol met inspiratie voor 2016. 3 redenen om nú naar de winkel te rennen:

Januari/februari 2016

Stoer & sexy 2016

Van megaveel shoppings en modeseries tot onze grootste jaarhoroscoop ooit- de nieuwste Glamour staat vol met inspiratie voor 2016. 3 redenen om nú naar de winkel te rennen:

1 Een portret van covergirl Rita Ora. ‘Vrouwen hebben een grotere stem dan ooit tevoren’, signaleert de zangeres die zich kan meten met Taylor Swift en Rihanna. Toen Rita 1 was vluchtten haar ouders uit het voormalig Joegoslavië naar Groot-Britannie waar zij en haar zus tijdelijk onderdak vonden in een kindertehuis. Nu is ze een van de grootste zangeressen van de UK en een mode-icoon met een eigen sportlijn. In 2016 verschijnt haar tweede album, met grote namen als JayZ, Ed Sheeran en Prince. We kunnen niet wachten!

2  Stress? Paniekaanvallen? Zelfrespect is de remedie, betoogt journalist en documentairemaker Sarah Domogala (bekend van de docu’s It’s in the sky en All we ever wanted). Doe de zelfrespecttest, volg het stappenplan en je voelt je sterker dan ooit.

3 Op zoek naar nieuwe instagraminspiratie? Nee, geen bakjes zelfgemaakte granola met bosbessen, of koffies met een schuimhartje erin. Miss G Stephanie Broek spotte stylishe instagrammers zoals @issalien en @pandorasykes die ook wel eens een mislukte selfie posten. We like! 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten