Nog 5 redenen om de Glamour van a tot z te spellen:

Maart 2016

New season new fashion

‘I find only freedom in the realms of eccentricity’. Met deze quote van wijlen David Bowie openen we het nieuwe modenummer van Glamour. Toepasselijk, vonden wij, aangezien we 398 uitzinnige lentetrends serveren, straight from the catwalk. Van slipdresses tot sportieve strepen, van de beha-zichtbaar-onder-je-top-look tot drukke art-deco prints. Take your pick!

Nog 5 redenen om de Glamour van a tot z te spellen:

1.    De interviews met onze covergirls. Actrices Olivia Lonsdale, Bo Maerten en Sigrid ten Napel zijn openhartig over mode, roem en acteren.
2.    Ons modeteam toog naar alle fashionweeks en dat resulteerde in ruim dertig pagina’s trends, trends, trends. Van de lekkerste sneakers tot de comeback van logomania.
3.    Het exclusieve interview met zangeres Ariane Grande, het nieuwe gezicht van de M.A.C VIVA Glam-lijn.  De wereld ligt aan de voeten van deze 22-jarige popster, maar diep van binnen voelt ze zich nog steeds dat ‘gekke meisje uit Boca die niet weet hoe ze in dat glamourwereldje terecht is gekomen’. Maar misschien is dat juist het geheim van haar succes…
4.    Is XTC nou levensgevaarlijk, of moet een pilletje op zijn tijd gewoon kunnen? In de discussierubriek Glamtalk vragen we het aan de experts én ervaringsdeskundigen.
5.    Wat vinden mannen mooi qua mode, vroegen we aan Glamour’s man/vrouwexpert Marcel Langedijk. Sexy, kort en strak, zeker? Nee, hoog (de hakken) en kort (de rok) hoeft niet per se, maar mag natuurlijk wel, zegt Marcel. Maar dan niet tegelijkertijd, maant hij. ‘Als je voor de hakken gaat, dan liever geen minirok. Ga je voor de minirok, dan geen doorzichtige blouse. Combineren is het sleutelwoord, het gaat om de balans’. Weten we dat ook weer.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten