Nu in de winkel: het novembernummer!

November 2014

Big love issue

Hij is er! De nieuwe Glamour ligt vanaf nu in de winkel. Adjunct hoofdredacteur Alexandra over wat je in het novembernummer kunt verwachten.

De Liefde! Niets heerlijker, meeslepender en intenser dan dat. En niets ongrijpbaarder en ingewikkelder bovendien. Want: hebben we niet allemaal onze liefdesgeheimen? Liggen we niet allemaal wel eens een nacht (of drie) wakker als Mr. Right toch Mr. Wrong blijkt? Kunnen we niet allemaal avonden met vriendinnen bomen om zijn onverklaarbare gedrag te analyseren – liefst onder het genot van wijn, veel wijn.

En dan hebben we het nog niet eens over de gekte die je kan bevliegen als het ineens patsboem raak is en je in naam der liefde de gekste dingen doet. Natuurlijk is het hoofdstuk ‘fashion’ ook zeer belangrijk in de liefde. Wat trek je bijvoorbeeld aan op je eerste date? En wat doe je daar dan weer onder aan ....

Je begrijpt, inspiratie genoeg voor de redactie om een geweldig Love Issue te maken met heel veel smakelijke liefdesverhalen, de allermooiste modeseries vol key items om verliefd op te worden, shoppingpagina’s met luxe lingerie, ontboezemingen van vrouwen over grote liefdestaboes én interessant wetenschappelijk onderzoek over l’amour (laat die eyeliner bijvoorbeeld maar zitten als je verliefd bent. Mannen vinden volle, rode lippen het meest aantrekkelijk aan een vrouwengezicht. Wat je rond je ogen gesmeerd hebt, boeit ze echt niet*).

Op de cover van Glamour deze maand niemand minder dan Scarlett Johansson. Een inspirerende, eigenzinnige en gedreven vrouw die het leven en de liefde met volle teugen leeft. Na onstuimige relaties met Josh Hartnett en Ryan Reynolds heeft La Johansson het ware geluk bij een Franse reclameman gevonden. Hun liefde werd recent bezegeld met een wolk van een dochter, Rose Dorothy. Wat Scarlett er niet van weerhoudt om ondertussen volop door te gaan met haar carrière als actrice. Zoals het een echte #generationglamour vrouw betaamt stelt ze: ‘Als ik iets écht wil, ga ik er vol voor.’ Al geeft ze aan Glamour toe dat dat sinds ze in Parijs woont soms wel strompelend gaat. ‘In Parijs is een stuk meer competitie dan in New York, waar ik voorheen woonde. Hier kijkt iedereen wat je aanhebt, je hebt een publiek.’ 

*Bron: Universiteit van Manchester.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten