Verder in dit nummer: heel veel mode-inspiratie. Geweldige jassen die je warm houden dit najaar, een update van de oude vertrouwde spijkerbroek en de comeback van de cartoonsweater.

November 2015

Find your inner girlboss

Het novembernummer van Glamour staat in het teken van #girlbosses. Vrouwen met pit die hun eigen koers varen. Zo vertelt Sylvie Meis aan Glamour’s Joanne over haar rolmodellen (Angelina Jolie), en het moment waarop ze haar eigen kracht ontdekte (‘toen ik eenmaal beter was, besefte ik hoe sterk ik was geweest’).

Covergirl Jessica Alba vertelt over de lange weg die ze heeft afgelegd om haar bedrijf Honest succesvol te maken (‘het heeft een tijdje geduurd tot ik mezelf echt ondernemer durfde te noemen’) en rasechte #girlboss (van het gelijknamige boek) Sophia Amoruso deelt in een exclusief interview haar belangrijkste levenslessen. Van ‘stop met geld uitgeven dat je niet hebt’ (ook al zijn die Prada’s in de sale!) tot ‘maak je eigen regels’- tips die van iedereen een #girlboss maken.

Verder in dit nummer: heel veel mode-inspiratie. Geweldige jassen die je warm houden dit najaar, een update van de oude vertrouwde spijkerbroek, de comeback van de cartoonsweater én een snelcursus Frans: onze eigen Parisienne, stylist Wendy Rousseau, deelt het geheim van die fabuleuze ‘je ne sais quoi’-kledingstijl. Tot slot schreef Stephanie-Miss G-Broek een portret van Olivier Rousteing. De jonge creative director van Balmain, die het modehuis weer op de kaart zette en een heuse ‘Balmain army’ om zich heen verzamelde van - daar zijn ze weer- louter #girlbosses als Rihanna, Kim Kardashian en Joan Smalls. En, hoe fijn, in november ligt zijn collectie in samenwerking met H&M in de winkels. We kunnen niet wachten.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten