Bringing GLAMOUR into your daily life!

Oktober 2016

Maar liefst 220 pagina’s vol met inspirerende shoppingpagina’s van alle merken die deelnemen aan National Glamour Day

Hoera! De dikste Glamour van het jaar ligt weer in de winkel. Maar liefst 220 pagina’s vol met inspirerende shoppingpagina’s van alle merken die deelnemen aan National Glamour Day. Op vertoon van deze Glamour krijg je op zaterdag 1 oktober 20 procent korting bij meer dan 2500 winkels in Nederland en België. Maar er zijn meer redenen om deze Glamour te kopen:

1De superdikke styleguide met inspirerende modeseries, Franse stijlles van Parisienne Jeanne Damas en een verhelderend verhaal over modeaankopen die méér waard worden (hint: een tas van Hermès)… kortom, verplichte kost voordat je gaat shoppen.

2Een boeiend portret van Kylie Jenner. De jongste Kardashian-Jenner-telg is nog maar 19 maar nu al knallend succesvol (zo was haar lipstick binnen luttele minuten uitverkocht, en toen ze een nieuwe kleur lanceerde wéér). Een weekje niks posten op Instagram? "Dat kan echt niet, het is mijn werk."

3In de rubriek Glamtalk komen onderwerpen aan bod waarover je kunt doorpraten met vriendinnen. Deze maand: is het verstandig om dat wijntje of biertje wat vaker te laten staan, of is dat rete-ongezellig? 

4Lidewijde is zedenrechercheur. In een openhartig verhaal vertelt ze wat het met haar doet om dagelijks verdachten van seksueel geweld te verhoren. "Ik ben minder bang geworden voor de wereld."

5We mochten binnenkijken in het nieuwe huis van Olcay Gulsen. Voor het eerst in haar leven heeft ze lol in het inrichten van haar huis. "Voorheen werd ik gillend gek bij het burgerlijke idee dat ik een bed moest uitzoeken."

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten