Het septembernummer, met niemand minder dan Lupita Nyong’o als covergirl, ligt nu in de winkel.Glamour’s Alexandra licht een tip van de sluier op van wat je in het grote modenummer kunt verwachten.

September 2014

Nieuw modeseizoen 308 smashing trends

Het septembernummer, met niemand minder dan Lupita Nyong’o als covergirl, ligt nu in de winkel.Glamour’s Alexandra licht een tip van de sluier op van wat je in het grote modenummer kunt verwachten.

Lupita Nyong’o is de fashion darling van dit moment. De hele modewereld loopt weg met de 31-jarige Keniaanse die haar grote doorbraak beleefde met haar rol in ’12 Years A Slave’. Ondertussen mag de dark beauty zich gezicht van cosmeticahuis Lancôme noemen, staan ontwerpers in de rij om haar te mogen kleden, sierde ze internationale titels als Vogue en W én is ze covergirl van dit modenummer van Glamour. 

Alek Wek heeft de grootste invloed op haar leven gehad, zo vertelt Lupita ons. ‘Ik heb Alek onlangs ontmoet. Ze zei me dat het haar heel erg raakte dat ze mij zo had geïnspireerd. Hoe mooi is dat? Ik ben zo blij dat ik nu voor anderen het rolmodel kan zijn wat zij voor mij was. De cirkel is rond.’

Naast de prachtige shoot én het interview met Lupita natuurlijk heel veel aandacht voor MODE! Onze editors, die bij alle grote shows in ParijsMilaanNew York en Londen waren, laten je zien wat alle grote najaarstrends worden én hoe je je nieuwe looks afstylet. Van de culotte, ijspastels, zilverkleurige broeken en de normcore look tot platte schoenen, punky make-up en rommelige knotten.  

Verwacht verder een reportage over De Liefde die food for thought is. Want nemen we in deze tijden van Tinder en datingsites wel genoeg tijd om iemand écht te leren kennen? Of serveren we potentieel leuke mannen met één druk op de knop of via WhatsApp veel te snel af en staan we daarmee ons eigen liefdesgeluk niet stiekem een heel klein beetje in de weg (hoe heerlijk het Tinder-tijdverdrijf ook is)? 

Nieuwsgierig naar de 196 pagina’s dikke, nieuwe Glamour? Ren snel naar de kiosk om jouw nieuwefashion bible, die wij met heel veel liefde en plezier voor je gemaakt hebben, in huis te halen. Enjoy!

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten