Olcay geeft ongezouten mening over veel jongere vriendin vader OG3NE

Olcay vindt er wat van, zo blijkt uit dit interview met Rumag

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In augustus dit jaar werd bekend dat Ricardo Vol (55), de vader van Lisa, Amy en Shelley van OG3NE, weer verliefd is. Een jaar na het verdrietige overlijden van zijn vrouw Isolde, heeft hij een lichtpuntje gevonden in zijn leven: de 35 jaar jongere Janine.

De 20-jarige blondine is al lange tijd een van OG3NE's grootste fans. Janine is al naar meer dan honderd concerten van de zingende zussen geweest.

Leeftijdsverschil
Dat Ricardo weer gelukkig is in de liefde, wil niet zeggen dat anderen dat ook voor hem zijn. Nadat het nieuws naar buiten kwam, kreeg de vader van de drie zussen flink wat kritiek over zich heen wegens de leeftijd van zijn nieuwe vriendin. In een video met Rumag geeft nu ook Olcay haar ongezouten mening over het leeftijdsverschil tussen de twee.

Spelletje
In Rumag Roulette is het de bedoeling dat BN'ers hun mening geven over Rumag-uitspraken. En wie Rumag kent, weet dat die teksten vaak nogal aan de grove kant zijn.

In minuut 2.40 moet Olcay haar reactie geven op de uitspraak "Stel je voor: je verliest je vrouw, je wordt weer smoorverliefd, en één of andere dame zegt op tv dat alles er fout aan is. Lieverd, waar de F bemoei je je mee?"

Heftig
Dat Rumag deze uitspraak heeft gekozen voor Olcay is niet geheel toevallig, hij slaat op de 38-jarige modeontwerper. Eerder sprak ze zich ook al negatief uit over de relatie. Nu weer: "Ik heb een fundamenteel probleem met het feit dat het gaat over een heel jong meisje. Ze is twintig jaar oud, is naar honderd concerten geweest van zijn dochter. Ik vind het gewoon jakkie. Als ik er aan denk, denk ik 'iehhl'."

Ze is nog niet klaar: "Als het mijn dochter was, zou ik haar willen redden. Het voelt een beetje smerig. Ik mag het niet vinden en niet uitspreken, maar toch doe ik het. Ik vind het een ethische kwestie waar ik het niet mee eens ben."

Bekijk de hele video hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Power