Deze influencers delen hun allerbeste tips om je geldzaken in no time op orde te krijgen

Op 11 maart vindt de Future Money Talks van SNS in samenwerking met Quote en Glamour plaats

hands giving money
We AreGetty Images

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met SNS.

Donderdag 11 maart is het zover! Op deze dag slaat SNS de handen ineen met Quote en Glamour voor de Future Money Talks in The Student Hotel in Amsterdam. De Future Money Talks zal gehost worden door niemand minder dan Glamour's hoofdredacteur Anke de Jong, die samen met verschillende panelleden alle ins & outs over geld behandelen. En jij kunt er bij zijn!

Future Money Talks van SNS

Je bent jong en je wil wat. Bijvoorbeeld een hypotheek voor dat huis waar je al jaren van droomt. Een eventuele studieschuld of flexcontract kunnen voor heel wat bumps in the road zorgen. Maar niets is onmogelijk, zo weten ze ook bij SNS. Hoog tijd om in te grijpen en de barrières voor de jongeren weg te nemen.

Zorgt jouw studieschuld voor problemen? Heb je vragen over sparen, beleggen of aflossen? SNS staat voor je klaar. Samen met jongeren maken zij een vuist om dit probleempunt op de agenda te krijgen van de politiek, relevante stakeholders, maar ook zeker bij de jongeren zelf.

Panelleden Future Money Talks

Met de Future Money Talks behandelt SNS tijdens de livestream al jouw prangende vragen over je financiële situatie en mogelijkheden met panelleden Ginny Ranu, Defano Holwijn, Justine Feitsma, Laurens Dassen en Marieke Commandeur. Deze vragen kun je tijdens de livestream via de actieve chatbalk stellen.

Livestream

Glamour's hoofdredacteur Anke zal hen en andere inspirerende mensen op donderdag 11 maart alles over de talking points 'Werken & Ondernemen', 'Wonen & Leven' en 'Geld voor nu en later' vragen. Welke tips hebben zij om je studieschuld aan te pakken, hoe een betaalbaar huurhuis te vinden en alles rondom slim sparen.

De Future Money Talks van SNS in samenwerking met Quote en Glamour vindt op donderdag 11 maart om 19:00 uur plaats via een livestream. En jij kunt er dus bij zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden via deze link. See you next Thursday!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Money Talk