5 herkenbare momenten voor mensen die het nú al koud hebben

De winter is nog niet begonnen of jij hebt de kachel al voluit staan

herkenbaar-mensen-snel-koud-hebben
Seth Hays

Over het weer praten is wellicht een beetje lame. Toch doen we het allemaal in deze tijd van het jaar. Vooral nu het kwik is gedaald tot een schamele 12 graden, is de 'kou' het gesprek van de dag. En dat zorgt ervoor dat de bibberaar in ons naar boven komt.

Ben je zelf geen koukleum, dan heb je vast een vriendin die áltijd kippenvel heeft. Glamour zet herkenbare momenten voor mensen die het nú al koud hebben op rij.

 1. De winterjas? Die heb je allang uit de kast gehaald
  Heus zijn er nog wel van die 'gekken' die in de herfst met blote armen rondlopen. Voor jou geldt het tegenovergestelde: wanneer je het eerste koele briesje voelt, trek je je winterjas al uit de kast. En dat moment heb je inmiddels bereikt.

 2. De eerste warme chocolademelk is al achter je kiezen
  Nog voordat je een zak pepernoten inslaat, heb je je tong al verbrand aan een kop warme chocolademelk.

 3. Thuis staat de kachel op minstens 21 graden
  Een hoge energierekening? Daar baal je van, maar stiekem heb je het ervoor over om die extra euro's aan het einde van het jaar bij te leggen. Liever warm en duur, dan koud en zuur.

 4. Op kantoor of in de collegebanken draag je een sjaal
  Tja, je moet toch wat als de temperatuur op kantoor niet boven de 15 graden uitkomt... Jij hebt je sjaal paraat.

 5. In je hoofd plan je de ene na de andere vakantie naar een warm oord
  'Wáár schijnt de zon nog?' vraag jij jezelf af. Als een trip naar een ver land niet in je budget past, dan is ons antwoord op de vraag: boek een vakantie naar de Canarische Eilanden of Kaapverdie. Geen buitensporige prijzen en zon gegarandeerd!

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Talking points