Deze tekenen laten zien dat jij een iets te fanatieke apper bent

Oei..

heftige-apper
Hitesh Choudhary Unsplash

Misschien ben jij gewoon heel extravert of een enorm fanatieke apper, maar dit kan je potentiële lover afschrikken. We zetten vier punten (via EliteDaily) op een rij die laten zien dat jij er waarschijnlijk íets fanatieker in staat dan hij.

Geen voortgang
Soms zit er geen voortgang in het gesprek. Dat iemand antwoord geeft, wil nog niet zeggen dat het een actief gesprek is. Hij kan bijvoorbeeld het gevoel hebben dat het een ‘moetje’ is om te reageren.

Dating-expert Demetrius Figueroa vertelt: “ Het kan verwarrend zijn wanneer ze snel reageren op je berichten, maar dit doen zonder iets toe te voegen aan het gesprek.” Demetrius' advies is om iets te sturen dat een doordacht antwoord vereist. Komt hier geen fatsoenlijk antwoord op? On to the next.

Energielevel
Het kan zijn dat jouw energielevel anders is dan dat van je crush. Wanneer jij erg enthousiast reageert op een bepaald onderwerp en hij niet, is dat een minder goed teken. "Je kunt zien wanneer je crush niet geïnteresseerd is, of de interesse heeft verloren, gebaseerd op hoe ze je appen," aldus Demetrius. "Wanneer jouw crush geen interesse meer heeft, zul je merken dat de reactiesnelheid en de inhoud van de antwoorden veranderen."

Gelezen
We weten dat het super irritant is: de blauwe vinkjes. Hij heeft je bericht gelezen, maar reageert niet. Het kan een duidelijk teken zijn van desinteresse, maar het kan ook zo zijn dat hij écht niet van appen houdt of het écht druk heeft.

“Je kunt openhartig met je crush praten en hem vertellen dat je weet dat je soms veel berichten stuurt en graag zou willen weten wat voor hem het beste werkt,” aldus dating-expert Demetrius.

Het ligt niet aan jou
Wanneer iemand moeite heeft met de hoeveelheid van jouw berichtjes, is het waarschijnlijk niet the one voor jou. “De juiste persoon zal het niet te heftig vinden en zal ook grenzen aangeven. Wees jezelf en hou rekening met de ander. Niet iedereen is extravert of comfortabel genoeg om direct alles te onthullen over zichzelf,” aldus relatiecoach Shula Melamed.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Talking points