Paris Jackson (20) heeft zich vrijwillig laten opnemen

De dochter van Michael Jackson is open over haar depressiviteit

Paris-Jackson
Karwai TangGetty Images

Paris Jackson heeft zich vrijwillig laten opnemen in een kliniek in verband met psychische problemen. Dit heeft een kennis van Paris als anonieme bron vertelt aan Entertainment Tonight. "Ze heeft zichzelf laten opnemen in een behandelingscentrum en kijkt er naar uit om dat uiteindelijk herboren weer te verlaten.

Mentale problemen

De dochter 20-jarige dochter van Michael Jackson kampt al langer met mentale problemen.

Paris vertelde in een interview met Rolling Stone open over haar angsten en depressiviteit. Na de dood van hun vader moesten de drie kinderen van Michael Jackson bij hun oma wonen. Het privé-onderwijs dat ze thuis kregen, werd ingewisseld voor een gewone school. "Ik had helemaal niet de sociale vaardigheden om hier mee om te gaan," aldus Paris. Als tiener is ze in 2013 na een zelfmoordpoging langere tijd opgenomen geweest. Heel verdrietig dus dat het nu weer niet goed met haar gaat.

Van het podium
Begin december plaatste Paris haar laatste foto op Instagram, normaal gesproken is ze actief en erg grappig op haar account. Ook verscheen ze niet meer in het openbaar.
Broer Prince deelde met de feestdagen een foto van een familiereisje naar Tokio, op deze foto ontbrak Paris. Michael Jackson heeft drie kinderen Michael Joseph Jr. (roepnaam Prince), Paris-Michael Katherine (roepnaam Paris) en Prince Michael Jackson II (roepnaam Blanket).

Het huidige nummer van Glamour gaat over mental health. Wanneer je rondloopt met depressieve gedachten kun je dag en nacht bellen met het hulpnummer 0900 0113.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Talking points