Demi Lovato reageert op media die zeggen dat ze 'een voller figuur' heeft

Ze heeft iets belangrijks te zeggen

demi-lovato-zangeres-concert
Mike LawrieGetty Images

Demi Lovato staat niet alleen bekend om haar zangtalenten, maar ook om haar vermogen om precies te zeggen waar het op staat. Als ze het ergens niet mee eens is, legt ze haarfijn uit waarom dat zo is. Zoals afgelopen weekend, toen de Amerikaanse nieuwssite Inquisitr iets te zeggen had over Demi's figuur.

In het zweet werken
De 26-jarige zangeres plaatste afgelopen weekend een screenshot van het artikel in haar Instagram Stories. De headline van Inquisitr luidt: 'Demi Lovato lijkt een voller figuur te hebben nadat ze zich in het zweet werkt in LA'. Daarboven schrijft Demi met rode koeienletters "IK BEN MEER DAN MIJN GEWICHT."

demi-lovato-instagram-stories-gewicht
Instagram

Eetstoornis
In de Stories die daarna kwamen, legt Demi uit hoe zo'n artikel veel schade kan aanrichten. "Ik zit er niet mee dat iemand een headline schreef over mijn 'voller figuur'. Ik ben boos dat mensen denken dat het oké is om headlines te schrijven over de lichaamsvormen van mensen. En dan vooral van iemand die open is geweest over haar herstel van een eetstoornis," schrijft Demi.

Ideale lichaam
De zangeres gaat verder. "Te veel mensen baseren hun ideale lichaam op hoe anderen vinden dat we eruit moeten zien of hoe veel we moeten wegen. Artikelen zoals deze voeden deze giftige manier van denken."

Je bent meer
Gelukkig steekt Demi haar lezers een hart onder de riem. "Als je dit leest: luister niet naar negatieve dieetcultuurgepraat. Je bent meer dan een nummer op een weegschaal en ik ben meer dan een headline over mijn lichaamsvormen."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Talking points