Dit is de empowerment talk waar je op zit te wachten

Over vrouwen en ondernemen

empowerment-talk-culture-collective
Marco van Rijt

Wil je echt eens praten over vrouwen en ondernemen? Over de obstakels die we tegenkomen op onze weg naar de top? Dan hebben we wat voor je. Er is namelijk een nieuw initiatief, genaamd de Culture Collective, met inspirerende talks over onderwerpen die ertoe doen. En de eerste editie staat voor de deur.

Let's talk

Het eerste thema van de Culture Collectie is ‘Vrouwen over de écht waarheid van ondernemen’. Zes vrouwen gaan in gesprek over ondernemen, en waar je als vrouw mee te maken krijgt. In het panel onder andere Glamour’s Adjunct Hoofdredacteur Yeliz Çiçek, feministe Cathelijne Blok en topvrouw Dorothee van Vredenburch. De talk richt zich op de verhalen van deze vrouwen, waarbij ze álles zullen delen. Precies wat we nodig hebben in een tijd waar iedereen succesvol lijkt te zijn.

De eerste editie vindt op 11 april plaats in het QO Hotel in Amsterdam. Na de lezing kun je met de lift naar de skybar, om na te praten en gedachtes uit te wisselen in de “Knowledge Sharing Corner” met de sprekers en elkaar. Natuurlijk onder het genot van een cocktail en misschien wel het mooiste uitzicht over Amsterdam.

Tickets bestel je hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Talking points