Little Mix' Perrie Edwards is openhartig over haar angsten

"In het begin wilde ik er nooit over praten"

perrie-edwards
Andrew TothGetty Images

Perrie Edwards heeft met haar meidengroep Little Mix talloze hits, awards en uitverkochte concerten op haar naam staan. Klinkt als een sprookje en het perfecte leven, maar in werkelijkheid heeft ook Perrie angsten, onzekerheden en anxiety. In een nieuw interview vertelt ze over haar struggles.

Interview
Aan Glamour UK is de 25-jarige Brit open over haar paniekaanvallen: "In het begin wilde ik er nooit over praten. Ik kan het bijna niet uitleggen. Ik wist niet wat er gebeurde toen ik een paniekaanval kreeg. Het was zo eng, omdat ik niet wist wat er aan de hand was. Ik belde meteen een dokter en riep dat ik een hartaanval had. Ik dacht écht dat er iets ergs was en ik dood ging. Inmiddels gaat het goed met mij en nemen de angsten mijn leven niet meer over. Als ik er een jaar geleden over zou praten, zou ik direct paniekeren. "

Social media
Ook vertelt ze over het gebruik Instagram: "Social media is aan de ene kant vervelend, maar aan de andere kant het beste ooit. We kunnen met fans praten en video's en foto's posten. Maar je ziet op Instagram ook mensen met een ideaal leven, die er 24/7 goed uit zien. Ik kijk erna en vraag me af waarom ik niet zo ben. Het doet echt wat met je en het voelt alsof je niet goed genoeg bent." Op het 'perfecte plaatje' te doorbreken, plaatste
Perrie een maand geleden een langs statement op haar account, waarin ze schreef over haar anxiety.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Therapie
Gelukkig gaat het inmiddels een stuk beter met de zangeres en is ze in therapie gegaan: "Therapie heeft enorm geholpen. Het is fijn om met iemand te praten die geen idee heeft wat er in je leven aan de hand is. Je kunt alles kwijt en dat voelt hartstikke fijn."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Talking points