Puma lanceert haar eigen vrouwenacademie

Hier leer je alles over carrière maken en omgaan met stress

Product, Hairstyle, Fashion, Youth, Design, Event, Fashion design, Photography, Team, Student,
Puma

Puma staat voor female empowerment, dat laten ze al zo’n twee jaar zien in hun internationale ‘Do You’ campagne. Deze campagne staat volledig in het teken van de vrouw, haar ambities, onzekerheden en persoonlijke overwinningen. Puma doet er nog een schepje bovenop en opent een eigen Puma Academy, een online en offline lesprogramma in samenwerking met verschillende experts.

Over Puma Academy

Volgens het Sociaal en Cultureel Planbureau heeft 64 procent van de jonge vrouwen last van keuzestress en onbedwingbare prestatiedrang. Het aantal burn-outs in de leeftijdsgroep 25-35 jaar is in tien jaar van negen procent naar achttien procent gestegen. Twee keer zo veel, dus. Puma wil vrouwen helpen met de stress die vrouwen ondervinden en de angsten die ze ervaren om niet goed genoeg te zijn. Met 'Do You' wil het sportmerk zich hard maken voor jonge vrouwen, door middel van inspirerende talks die hen motiveren en overtuigen van hun eigen kunnen. Bij de Puma Academy leren meisjes en vrouwen, om meer op hun sterke punten focussen, hun plaats in de maatschappij ownen en andere vrouwen inspireren.

"The only way to be you is to #DoYou"

Wat kun je van de Puma Academy verwachten?

De academie biedt een wisselend lesprogramma aan, in samenwerking met experts. Er worden onderwerpen aangeboden op het gebied van self empowerment en carrière zoals: Hoe ga je om met stress en sociale druk en hoe stel je een carrièreplanning op. De cursus is zowel online als in de ‘collegezaal’ te volgen. De experts: TV-presentatrice, Shelly Sterk, stressdeskundige, Suzan Kuijsten en artist manager Froukje Bouma, zijn vaste gezichten van het eerste semester. Op vijf november organiseerde Puma een kick off event in samenwerking met de gezichten van de 'Puma Family' zoals Lauwtje en I am Aisha. De dag verliep onder leiding van Veronica van Hoogdalem en was volgens de bezoekers een groot succes. Het kick off event is inmiddels natuurlijk al voorbij, maar de inschrijvingen voor de academy staan nog open. Je vindt het inschrijfformulier op de website van puma.

Cali sport

Naast de gloednieuwe academy, introduceerde het merk onlangs ook een toffe schoenencollectie: Cali sport. Deze sneaker heeft een 80's vibe en is met de chunky zool, de perfecte schoen om als vrouw stevig in je schoenen te staan. De Cali sneaker is in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar ook in het -altijd mooie- wit. Je shopt de Cali collectie hier.

Human leg, Footwear, Shoe, Leg, Standing, Ankle, Shadow, Foot, Calf, Knee,
Puma

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Talking points