Waarom DJ Khaled linea recta uit mijn playlist verdwijnt

Linea recta uit mijn playlist

Face, Nose, Skin, Head, Cheek, Chin, Facial hair, Font, Mouth, Moustache,
Glamour

Ik ben boos op DJ Khaled en niet dat hem dat wat boeit, maar ik wil het toch even gezegd hebben.

Eendagsvlieg

Zo nu en dan duikt er iemand (een man) in de media op met opmerkingen over de vrouw en het vrouwzijn die het bloed onder mijn nagels vandaan halen. Bekend geval: Thierry Baudet. Of Orpheo. “Wie?!” Eendagsvlieg Orpheo, uit Temptation Island, weet je wel. Die met een Hawaï-shirt en een brilletje, prediker van vooruitstrevende vrouwbeelden. In een van de afleveringen liet het orakel Orpheo een paar van die vrouwbeelden horen, om zo huisgenoten van de villa te inspireren. “Klaarkomen in een vrouw is natuurlijk de erkenning naar haar toe dat zij het goed heeft gedaan, en je voelt je er comfortabel bij. Maar je moet er niet in doordraaien. Je moet wel een vrouw ook het gevoel geven dat jij de man bent die daar verantwoordelijk mee omgaat en die niet altijd even makkelijk te bevredigen is.” Sorry als je stikt in je koffie. Maar goed, Orpheo is van de buis en nergens meer te bekennen, wellicht in de lokale skihut om wat bij te schnabbelen als dj of barman, of iets in die richting. Dus probleem opgelost, zou je denken.

Dj Khaled

Natuurlijk niet, want zo zijn er nog meer geniale mannelijke breinen die weten hoe ze vrouwen moeten ‘behandelen’. Deze week stelde DJ Khaled mij teleur, die zijn 'wijsheden' ten gehore bracht in een interview dat hij ooit gaf in een Amerikaans radioprogramma en waarvan de fragmenten nog altijd op het wereldwijde web circuleren. De muzikant liet weten dat “een vrouw de man op een voetstuk moet plaatsen en moet behandelen als een koning”. Gelukkig moet de man de vrouw ook als koningin behandelen, maar blijkbaar verstaan DJ Khaled en ik daar iets anders onder. Je vrouw goed behandelen zou namelijk zijn: vragen of ze het huis fijn vindt waarin ze woont, of het eten lekker heeft gesmaakt en of ze de kleren mooi vindt die ze krijgt. Hij zorgt tenslotte voor de inkomsten.

'Een vrouw moet de man behandelen als een koning'

Als het op de slaapkamer aankomt, heeft Khaled nog een wijsheid die hij graag met ons wil delen. Een vrouw oraal bevredigen doet hij namelijk niet. De interviewer verslikt zich ook even in de koffie en vraagt het nog eens duidelijk, of Khaled echt nooit een vrouw beft. “Ben je gek!” zegt de rapper. Op de vraag of een vrouw dan ook mag weigeren de man een plezier te doen, antwoord Khaled the obvious: dat is een no go. Ho, niet te snel reageren mensen. Khaled kan het onderbouwen. “Er gelden andere regels voor mannen. Vrouwen moeten begrijpen, we zijn de koning. Er zijn wellicht dingen die jullie niet willen doen, maar het moet gedaan worden.” Pause for reaction. (Dingen die vooral uit de mond van Khaled niet zo woest aantrekkelijk klinken. Onder de gordel, maar ik moest hem even maken.)

Ook The New York Times verbaast zich over de uitspraken van de dj en kwam met een suggestie voor Khaled, namelijk een goed gesprek met Justin Timberlake, die naar eigen zeggen een “generous lover” is. Maar stop even. Genereus? Dus nu moeten we een man die wél orale seks geeft de hemel in prijzen? En dan is de man in kwestie ‘genereus’? Dacht het even niet. Ik zou zeggen: geef DJ Khaled een cursus ruileconomie. Voor wat, hoort wat.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Talking points