Iets om naar uit te kijken! Deze 5 dingen gaat onze Anke doen na de quarantaine

'Zodra deze coronacrisis voorbij is ga ik nóg meer genieten van de kleine dingen'

Clothing, Leg, Joint, Footwear, Room, Outerwear, Long hair, Human leg, Shoe, Costume,
Jasper Rens van Es

"Wat deze quarantaine mij tot nu heeft gebracht? Ik sta meer in contact met mezelf en ik leer nog beter om alleen te zijn. Ik heb er keihard voor gewerkt om helemaal onafhankelijk te zijn, dus ik mis de vrijheid om te gaan en staan waar ik wil; wanneer ik wil. Ik leef ook echt buiten (terrasje hier, terrasje daar) en ik heb graag mensen om mij heen. Eye-opener: ik begin binnen, mijn huis, nu meer te waarderen…"

Wat te doen na coronacrisis

"Zodra deze coronacrisis voorbij is ga ik nóg meer genieten van de kleine dingen en nóg meer het leven vieren met de mensen die ik liefheb. Dít staat er op mijn to do list als we weer naar buiten kunnen."

1. Dansen, dansen, dansen

"Ik heb zoveel zin om te dansen! Dansen is voor mij het ultieme gevoel van vrijheid. Ik kijk ernaar uit om met mijn vrienden op het strand van Texel te staan en dansend (met een glaasje wijn) de zon in de zee te zien zakken. Een festivalletje pakken ga ik ook zeker doen."

2. Mijn Beppe bezoeken

"Mijn Beppe (Fries voor oma, red.) is dement en zit in een bejaardentehuis, ik kan haar nu niet bezoeken. En dat voelt zo gek! Zodra het weer mag sta ik voor haar deur."

3. Warmte, aanraking, genegenheid

"Met andere woorden ik kan niet wachten om weer te knuffelen met iedereen!"

4. Een vakantie boeken

"Het liefst naar mijn zusje in Australië, al is een weekje Ibiza of een weekendje Texel ook al goed. Zolang ik met lieve mensen ben en het er een beetje lekker weer is vind ik alles prima."

#5 Hakken aandoen

"Why? Ter compensatie van deze maanden (lacht!)."

Quick fixes to happiness

"Totdat het zover is zit ik de tijd, naast mijn werk, uit met zogeheten quick fixes to happiness, zoals: even in de zon zitten met een kopje koffie, toch even iets leuks online bestellen (zoals goeie hakken), elke dag een krantje halen, sporten in het park etc."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Talking points