Viral op TikTok: vrouwen komen massaal uit de kast met behulp van Jason Derulo

Hier worden we blij van!

Colourful studio portrait of two women
FlashpopGetty Images

In case you didn't get the memo: TikTok is momenteel de plek waar het gaande is. En met 'gaande' bedoel ik dat celebrities dansen, selfie hacks gedeeld worden en nieuwe influencers ontstaan. Momenteel gaat er iets nieuws viral op het sociale medium: jongeren komen massaal uit de kast op een ontroerende (en soms hilarische) manier.

Coming out op TikTok

Er is momenteel een TikTok-challenge gaande waar we heel blij van worden: vrouwen delen video's waarin ze aan de wereld bekend maken dat ze niet heteroseksueel zijn. En dat doen ze met behulp van het lied Get Ugly van Jason Derulo.

Zien: de love story van Ashley Benson en Cara Delevingne

Get Ugly trend TikTok

Je weet vast wel hoe een hoop mensen op TikTok een nummer opzetten en dan de tekst lipsyncen? Nou, dat doen deze jongeren dus ook met een stukje tekst van Get Ugly. Ze zingen: "Oh my, oh my, oh my God. This girl's straight and this girl's not," waarbij ze eerst naar een ander wijzen en vervolgens naar zichzelf.

Jason Derulo trend TikTok

Vaak nemen de jonge vrouwen de video op met een nietsvermoedende vriend(in), die on camera pas doorheeft dat zijn/haar best friend uit de kast komt. Het gevolg: een geschokt gezicht, een korte woordenwisseling om te checken of de ander het meent en een emotionele reactie die al dan niet eindigt in een knuffel. Andere keren heeft de ander (lees: de moeder) simpelweg niet door wat er gebeurt. En dat levert mooie én hilarische beelden op. Kijk maar:

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Talking points