Positive News: Gratis maaltijden uitgedeeld tijdens Ramadan

Vergeet niet: er is ook nog genoeg positief nieuws in de wereld

positive news glamour
Glamour

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 27 april 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Good morning! Met de overgrote stroom aan nieuws rondom het coronavirus, is het haast onmogelijk om niet te doemdenken. Laten we niet vergeten dat er ook een hele hoop positief nieuws in de wereld is – ja, zelfs rondom deze rare situatie. Iedere ochtend brengen we jullie positive news: fijne nieuwtjes om ervoor te zorgen dat je de dag goed kunt beginnen.

Gratis maaltijden tijden Ramadan

Schrijver en rapper Massih Hutak deelt met zijn collectief Verdedig Noord en Switi Tjaps tijdens de hele maand van de Ramadan (van 23 april tot en met 23 mei) gratis maaltijden uit. De Afghaans-Nederlandse artiest maakt het nieuws bekend terwijl hij zijn nieuwe track Slippers Ray-Ban deelt.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Campagne #LETHOPEBLOOM om Nederlandse tulpenindustrie te steunen

Hotel Andaz Amsterdam Prinsengracht, Mooiwatbloemendoen.nl, tulpenkwekerij BOLT Amsterdam, bloemist The Wunderkammer en Bloemenbureau Holland beginnen de #LETHOPEBLOOM campagne. Door de coronacrisis worden er miljoenen tulpen vernietigd. Om verspilling tegen te gaan en de Nederlandse tulpenindustrie te steunen, worden er tulpenpakketten weggegeven aan mensen die wel een beetje hoop kunnen gebruiken. Ook kun je de Nederlandse bedrijven steunen door bloemen te kopen via Bolt Amsterdam. Met de speciale bestelcode van ANDAZ kan het pakket een upgrade krijgen en gepersonaliseerd worden.

Parks and Recreation-cast komt met extra aflevering om geld op te halen

De Amerikaanse sitcom Parks and Recreation komt met een nieuwe aflevering om geld op te halen voor de coronacrisis. Alle originele castleden zijn te zien in de 30 minuten-durende aflevering. Dat zijn Amy Poehler, Rashida Jones, Aziz Ansari, Nick Offerman, Aubrey Plaza, Chris Pratt, Adam Scott, Rob Lowe, Jim O’Heir en Retta. De serie verschijnt in Nederland op RTL 7 en Comedy Central.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder