Monica Geuze en Kaj Gorgels starten mental health platform 'Mind over Madness'

Een groot percentage jongeren tussen de 18 en 30 kampt met een burn-out

mind over madness
Monica & Kaj

Heb je al gehoord van het gloednieuwe platform Mind over Madness? Monica Geuze (25) en Kaj Gorgels (29) leggen in een speciale Q&A uit waarom ze dit platform over mental health zijn gestart en wat het precies inhoudt.

Mind over Madness

Mind over Madness is hét online platform waarin inspiratie en zelfontwikkeling centraal staat. Monica Geuze en Kaj Gorgels zullen meerdere webinars per jaar gaan hosten, waar ze in gesprek gaan met experts. Ze gaan zich verdiepen in verschillende soorten onderwerpen. Deze talks zullen gaan over zelfkennis, verdieping, spiritualiteit en persoonlijke groei.

Q&A met Monica en Kaj

Monica en Kaj sturen elkaar al zo lang als ze zich kunnen herinneren video's naar elkaar waar inspirerende mensen aan het woord zijn. Ze lazen dat een groot percentage jongeren tussen de 18 en 30 kampt met een burn-out – daar moeten we wat mee, dachten ze. Social media geeft een vertekend beeld van de levens van anderen, en daardoor ligt de druk op jongeren enorm hoog. Monica en Kaj ze willen graag laten zien dat je niet alles moet geloven wat je op social media ziet, en dat het belangrijk is om bezig te zijn met je mentale gezondheid.

Zelfontwikkeling is volgens de twee enorm belangrijk, waardoor het idee is ontstaan om een webinar te maken. Eerst was het plan om een groot seminar te organiseren in een grote zaal met een aantal sprekers, maar vanwege corona viel dat plan in duigen. Monica en Kaj gingen nadenken over een alternatief en kwamen bij het plan om het hele concept online te gooien. Op deze manier kan iedereen de webinars vanuit huis kijken op een tijdstip dat diegene zelf wil.

Wil je nog meer informatie over Mind of Madness? Check dan even de onderstaande video.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Talking points