Harry Styles kreeg kritiek omdat hij 'geen echte man' zou zijn vanwege shoot in jurk

Conservatieve auteur Candace Owens gelooft dat Harry eigenhandig de 'mannelijkheid' van de Westerse wereld in gevaar brengt - ok lol

the 2019 met gala celebrating camp notes on fashion   arrivals
Theo WargoGetty Images

Een echte man vecht, slaat bierblikjes op zijn voorhoofd kapot en draagt enkel jeans (niet te strak) en mouwloze t-shirts. Althans, dat is het beeld dat conservatieve auteur Candace Owens heeft van mannelijkheid. En dan kan het héél akelig zijn als wij – de linkse, progressieve kant van de wereld – dat beeld voorgoed kapot zouden maken. Candace sprak schande van Harry Styles' covershoot voor Vogue waarin hij verschijnt in jurken en rokken.

Candace Owens over Harry Styles

Op Twitter reageert ze op de prachtige shoot met het volgende commentaar: "Er is geen samenleving die kan overleven zonder sterke mannen. In het Oosten weten ze dit. In het westen worden mannen gestaag vrouwelijker, en wordt onze kinderen het Marxisme opgelegd – dat is geen toeval. Dat is een regelrechte aanval. Breng mannelijke mannen terug." Listen. Candace. Als jouw definitie van mannelijk is dat een vent 'no homo' zegt voordat hij z'n maten een knuffel met drie harde kloppen op de rug geeft, don't worry: daar is genoeg plek voor in de wereld. Niemand probeert je dat af te nemen.

Wat is mannelijkheid überhaupt?

Onze definitie van mannelijk is ten eerste: who even fucking cares. Wees man, wees vrouw, wees het allebei niet, wees het ergens ertussen, wees vooral gewoon een leuk mens. En ten tweede: hoe hot is het dat Harry Styles zo comfortabel is met zijn mannelijkheid dat hij de grenzen op durft te zoeken? Zelfvertrouwen is aantrekkelijk. Daarnaast: geen zorgen, Candace, mannen als Harry Styles blijven met alle liefde ver bij mensen zoals jij uit de buurt.

De reacties op Twitter stromen direct binnen en zijn hilarisch. Onder meer Elijah Wood en Olivia Wilde laten reacties achter. "Candace, de helft van de mannen in je land zijn bang om gezien te worden als ze de handtas van hun vrouw dragen," was één van de sicke burns. "Als mannelijkheid in het gevaar komt door een jurk, was het om te beginnen al niet zo'n sterk concept," is te lezen in een andere reactie. Sommige mannen reageren met selfies in tutu's en jurken. Your point, Candace?

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Talking points